Mette Turms. (Arkivfoto).

Mette Turms. (Arkivfoto).

Livet, latter og tankefeltterapi

Workshop og foredrag om TankeFeltTerapi og Emotionel frihedsteknik -en aften med Lars Mygind

Af
Per Møller

WORKSHOPAFTEN : Onsdag den 21. oktober kl. 19.00 byder psykoterapeut Mette Turms fra Køge indenfor til en aften om personlig udvikling og vækst.
Aftenens foredragsholder er Lars Mygind, Danmarks førende indenfor tankefeltterapi (TFT) og emotionel frihedsteknik(EFT). Som søn af Jytte Abildstrøm og bror til Peter Mygind fornægter familiens underholdningsgen sig heller ikke i Lars Mygind, der formår at levere sit budskab så de fleste får rørt lattermusklerne godt og grundigt.
Med en baggrund i 10 års ledererfaring indenfor erhvervslivet, 10 år som skuespiller og sin terapeutiske uddannelse har Lars siden 2000 levet som terapeut og coach.
- Hans ambition er altid at bruge de mest effektive teknikker når det gælder om at skabe personlig velvære og vækst. Han er derfor konstant opsøgende når det gælder om at tilegne sig ny viden indenfor det terapeutiske felt og bruger meget af sin tid på at deltage i kurser og konferencer i udlandet. Det seneste kursus handlede om "Peak States of Consciousness", på dansk "vedvarende lykketilstande", fortæller Mette Turms.
Tankefeltterapi er en kombination af meridianstimulation som vi kender det fra akupunktur og almindelig samtaleterapi. I TFT/EFT bankes bestemte meridianpunkter mens personen fokuserer på det psykiske ubehag eller den fysiske smerte.
Disse teknikker er uhyre effektive idet ca. 80% af de som behandles oplever en lindring af ubehaget på mindst 50%, mens ca. 30% oplever fuldstændig fravær af ubehag.

Gode resultater med terapien

Lars Mygind ser sin store opgave i at formidle de teknikker han har lært til andre. I 2002 startede han derfor Dansk Skole for Tankefeltterapi der i sommeren 2008 har uddannet ca. 400 Tankefeltterapeuter.
Mette Turms er uddannet hos Lars i 2008. Hun er derudover uddannet psykoterapeut på Akademiet for Psykoterapi og er under uddannelse til Chok/traume terapeut på Skolen for Psykosomatik.
Mette Turms, der arbejder som selvstændig psykoterapeut i bl.a. Køge, er meget begejstret for Tankefeltterapien.Hun bruger TFT til sine klienter hver eneste uge, og har gode resultater med denne terapi.
- Jeg oplever ofte, at TFT resulterer i, at man når problemets kerne meget hurtigt og direkte.Desuden slipper problemet på forunderlig vis sit tag i klienten, når man banker på meridianpunkterne.TFT er for mig en mulighed for at få magi i hverdagen.
I virkeligheden er det dog ikke spor mystisk, det er blot os i den vestlige verden der halter lidt bagefter i forhold til den viden man har haft i Østen i rigtig mange år, fortæller hun.
Mette Turms ser sin flereårige psykoterapeutiske uddannelse som et godt fundament for TFT, og mener at disse terapier supplerer hinanden fint.

Efterspurgt foredragsholder

Lars Mygind er en efterspurgt foredragsholder både i Danmark og udlandet, og han er god til at krydre sit foredrag med sine egne historier om en farverig opvækst med to kreative og ambitiøse forældre og ikke mindst sin egen – ofte komiske - søgen efter et ståsted, der har bragt ham vidt omkring både når det gælder hans professionelle virke og sit personlige liv.
I løbet af foredraget vil Lars Mygind demonstrere brugen af TFT/EFT på frivillige fra publikum.
Det er ikke ualmindeligt at angst og "kroniske" smerter fjernes i løbet af kort tids banken.
Foredraget finder sted hos Køge Zonecollege, Vestergade 18 B, Køge.
Tilmelding til Mette Turms på mail mette.turms@mail.dk eller mobil 4058 3914.

Publiceret 04 October 2009 11:15