(Foto: Colourbox.com).

(Foto: Colourbox.com).

Tyveri ved højlys dag

RB 1906s serie 1. mandskab tabte et vigtigt skridt i oprykningsstriden, da holdet stik imod spil og chancer tabte hjemmekampen mod Haslev med 0-1.

Af
Af Claus Mellergård

RB 1906s bedste seniorhold fungerer som fødekæde/reservehold for FCRs mandskab i 1. division. Derfor er det et problem at holdet "kun" spiller i serie 1, idet der dermed er fire rækker og stor spillemæssig afstand mellem de to hold. Målsætningen er med andre ord krystalklar: Serie 1 holdet skal satse 100% på oprykning til Sjællandsserien. Det glippede desværre i sidste sæson, hvor holdet til allersidst havnede på den ligegyldige og derfor ærgerlige 3. plads. Holdet trænes af Henrik "Batman" Hansen, der heller ikke i år er så skråsikker med hensyn til en oprykning: - Som andethold ved jeg jo ofte først i sidste øjeblik, hvilke spillere jeg har til min rådighed. Og så kan det i sagens natur være vanskeligt, at forberede en vinderstrategi m.v.
Efter søndagens kamp mod Haslev at dømme, kan det da også komme til at knibe med oprykningen. I RB 1906s startopstilling var der tre mand med erfaring fra 1. division, nemlig Dan Busk, Morten Wind og Mike Mortensen. Desværre har bemeldte spillere alle deres store force i forsvarsspillet, og det var især angrebet der haltede.
For godt nok var RB stilstyrende fra start til slut, men uden på nogen måde at imponere offensivt. Og den håndfuld chancer det unge mandskab trods alt producerede igennem de 90 minutter blev på det skammeligste brændt. Og derfor gik det nøjagtig, som det så ofte går. Med under fem minutter tilbage at spille i, fik ellers aldeles ufarlige Haslev pludselig en løs chance, der prompte blev ekspederet ind i kassen til en højst uretfærdig udebanesejr. Oven i købet var spillet i lange perioder dræbende kedsommeligt, måske også fordi en kraftig efterårsvind på tværs af banen gjorde det ekstra vanskeligt for de 22 spillere.

Publiceret 04 October 2009 19:18