(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

500 liter dieselolie sjålet fra lastbil i Havdrup

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra tirsdag den 6. oktober kl. 07.00 til onsdag den 7. oktober kl. 07.00.

Af
Per Møller

Færdselsuheld – Roskilde .
Tirsdag kl. 11.32 sket et mindre færdselsuheld på Østre Ringvej i krydset ved Vindingevej. En 43-årig kvinde fra Gadstrup skulle svinge til venstre ad Vindingevej, men overså i forbindelse med svingningen en ligeud kørende bil, der blev ført af en 39-årig kvinde fra Roskilde. Der skete kun materiel skade.
Tyveri af olie – Havdrup .
Tirsdag kl. 12.37 blev anmeldt om tyveri af 500 liter dieselolie fra en lastbil, der mellem mandag kl. 22.00 og tirsdag kl. 09.00 stod ved Salbjergvej i Havdrup.
Uro – Greve .
Tirsdag aften kl. 21.15 blev politiet sendt til Egedalscentret, Højmarksvej i Greve, hvor der efter anmeldelsen skulle være slagsmål mellem 40-50 personer. Det viste sig imidlertid, at det ikke var så galt. Politiet traf 12 personer, der dog alle opførte sig ordentligt medens politiet var til stede. Politiet gjorde et ihærdigt forsøg på at fortælle de unge, at de skulle opføre sig ordentligt, hvilket de lovede. De involverede blev visiteret, men politiet fandt ingen våben eller andet på de unge, som de ikke måtte have. En 22-årig mand fra Karlslunde blev sigtet for kørsel uden førerret i forbindelse med sagen. Han havde nemlig ført bil, selv om han har kørselsforbud grundet en tidligere sag.
Indbrud i bank – Hvalsø, Lejre.
Natten til onsdag kl. 00.15 blev anmeldt om indbrud i Spar Nord, Holbækvej i Hvalsø ved Lejre, hvor der kl. 00.15 var gerningsmænd, der kravlede ind i banken via et ovenlysvindue, der stod på klem. Fra stedet stjålet lampe "koglen" og en mønttællermaskine er brudt op og indholdet stjålet.

Publiceret 07 October 2009 12:30