Tapperiet lokker med gratis koncerter i efterårsferien. Fuzz Manta er et af de bands, der kan opleves. (Pressefoto).

Tapperiet lokker med gratis koncerter i efterårsferien. Fuzz Manta er et af de bands, der kan opleves. (Pressefoto).

Fire gratis omgange rock'n'roll på Tapperiet

I efterårsferien er det tid til en ordentlig omgang rock med fire bands på to dage på Tapperiet.

KONCERTER: Tapperiet på Køge Havn inviterer i løbet af efterårsferien til koncerter med fire københavnske bands. Alle vil være ganske gratis for publikum.
Fredag den 16. oktober lægger man ud med Wave of Stone. Med deres blanding af stoner og 70'er rock leverer de en kavalkade af fængende guitarriffs, catchy omkvæd og fede guitarsoloer.
På trods af en gennemsnitsalder på 17 år har de en liveerfaring og en fantastisk energi der gør de kommer langt ud over scenekanten. Samme aften kan man opleve Fuzz Manta spille hard-rock-heavy-blues iblandet en knivspids psykedelia.
Bandet har siden de blev dannet i København i efteråret 2006 spillet en lang række koncerter i både ind- og udland.
De turnérer i Tyskland på jævnlig basis, og når de står på scenen på Tapperiet er de lige kommet hjem fra endnu en turné, som denne gang bringer dem helt til Rom.
Lørdag 17. oktober er der to nye navne på plakaten. Kandy Kolored Tangerine er et nyt dansk rockband, som med en helt egen lyd er ved at finde fodfæste på den danske rockscene med et støt stigende publikum.
Sidst på scenen er The Foreign Resort, som med sine gennemtrængende melodier balancerer musikken mellem det støjende rå og det forsigtigt skrøbelige med en fyldig og hudløs vokal.
Udtrykket er engelsk new wave rock. The Foreign Resort har eksisteret i godt to år.
Gennem denne periode har bandet givet en lang række koncerter rundt omkring i Danmark, en lidt mindre række koncerter i Tyskland, og et par koncerter i USA er det også blevet til.
mr

Publiceret 07 October 2009 15:00