Mette Hagedorn åbner boligindretningsbutikken Base 212 i Køge i næste uge. (Foto: Martin Rasmussen).

Mette Hagedorn åbner boligindretningsbutikken Base 212 i Køge i næste uge. (Foto: Martin Rasmussen).

Base 212 åbner i Køge

Ny butik med et udvalg af tilbehør til boligen.

Af
Martin Rasmussen

BUTIK: Boligindretningsbutikken Base 212 åbner i næste uge i Køge med et bredt udvalg af ting til boligen i form af alt fra tapet og dørmåtter til lysestager og tallerkener.
- Vores udvalg er meget inspireret af naturen, der er mange farver, noget er retroinspireret, og gennemgående er der fokus på bæredygtighed, fortæller Mette Hagedorn, der står bag den nye butik, der ligger i Kirkestræde 19B, og som netop nu er ved at blive indrettet.
Base 212 har efterhånden fem år på bagen, men hidtil har Mette Hagedorn drevet den som engrosvirksomhed fra sit eget ved Herfølge.
Virksomheden fungerer som engrosled for en række designere, men nu får alle interesserede altså mulighed for at gå på opdagelse i det store udvalg i den nye butik i Køge.
Hidtil har Base 212's ansigt udadtil været fagmessen Formland i Herning, lige som Mette Hagedorn har en sælger kørende rundt til kunderne, men fremover vil hun udover butikken også åbne for salg over internettet.
Netop nu er hun i fuld gang med at indrette butikslokalerne i Kirkestræde.
Første åbningsdag er onsdag den 14. oktober fra klokken 11, mens der er åbningsreception dagen før – den 13. oktober klokken 16-18.
Åbningstiderne er i øvrigt specielle, da Base 212 holder åbent onsdag-lørdag men til gengæld er lukket mandag og tirsdag.

Publiceret 09 October 2009 13:15