Modemand på maven for Roskilde

Stylist Dennis Knudsen tog Roskilde med storm, da han stod for slagets gang ved efterårets store modeshow

Af
Anette Gundlach

Publikum kunne se toptunet mode fra byens butikker, da Roskilde Handel og Stjernebutikker holdt efterårets store modeshow torsdag aften på Gimle.
En veloplagt stylist Dennis Knudsen stod for slagets gang og lagde sig flere gange på maven for publikum for, at de, som han sagde med masser af glimt i øjnene, kunne få ham fra den rigtige vinkel.
Med masser af humor og søde kommentarer sørgede han for, at det blev en usædvanlig underholdende aften, mens han præsenterede tøjet fra byens butikker.
Det blev vist frem af smukke dejlige modeller i alle aldre, der indtog catwalken ledsaget af fængende musik, der understregede, om det var børnemode, det nyeste lingeri, festtøj eller den sporty del af moden.

Liv i kludene

Til efterår og vinter bliver grundfarverne sort og hvid. De kan stå alene eller mikses både med og uden mønster. Der lægges op til, at det enkle og ofte klassiske udseende piftes gevaldigt op af livlige farver som orange og lilla i alle nuancer.
Farverne fås både i helt klare og strålende kulører og med et mere dæmpet og pudret udtryk.
Så hvis man går og tror, det bliver en af de mere dæmpede sæsoner, hvad moden angår, kan man godt tro om.
Der bliver masser af liv i kludene og i tilbehøret både hos mænd, kvinder og børn.

Vild hår-dag

Når Dennis Knudsen ikke står på scenen, er han stylist og frisør og sørger for, at både kendte og ukendte kommer til at vise sig fra deres bedste sider.
Det gav han en prøve på i modeshowets pause, hvor han bød flere gæster blandt publikum op for at vise, hvilke mirakler en stylist og de rigtige produkter kan gøre.
Flere kvinder fik så meget mere fyld og liv i håret, at både publikum og de selv knapt kunne tro deres egne øjne.
Samtidig lavede han så meget sjov med publikum, mode og stil, at han helt sikkert fik charmeret sig voldsomt ind på de fleste i salenRelated content

Publiceret 09 October 2009 11:03