Steen Fladberg. (Privatfoto).

Steen Fladberg. (Privatfoto).

Ny VM-titel til Fladberg

Steen Fladberg og makkeren Jesper Helledie viste ved VM for veteraner, at de stadig kan svinge ketcheren

Af
Martin van Dijk

VM-TITEL: Tilbage i 1983 strøg Steen Fladberg sammen med sin makker Jesper Helledie helt til tops ved VM i badminton på hjemmebane i København, og den præstation har de to nu gentaget - dog under lidt varmere himmelstrøg i Spanien.
Her blev der nemlig afholdt VM i badminton for veteraner, og i herredouble fra makkerpar over 50 år, spillede de to danske veteraner sig helt til tops på medaljeskamlen.
De danske verdensmestre var ellers ikke favoritter til at spille sig frem til en guldmedalje, da modstanderen i finalen var det topseedede par Suharitdumrong/Waranusast fra Thailand, men det rørte ikke de rutineret danskere.
Første sæt blev vundet forholdsvis klart med 21-14, og der var ikke meget, der tydede på, at det skulle blive en rigtig tæt kamp.
Det fik thaierne dog ændret på, da de snuppede andet sæt med cifrene 21-19, og dermed var der lagt op til et afgørende tredje sæt.
Her viste Fladberg og Helledie dog klasse, da de hurtigt fik lagt en dæmper på spændingen, da de bragte sig foran 13-4, og dermed var kampen i realiteten afgjort, og de to kunne fejre endnu et verdensmesterskab sammen.

Publiceret 09 October 2009 12:15