Team Køge Volley pige udtaget til DU/19 landsholdet

Af
Per Møller

De to unge talentfulde volleyballspillere Trine Kjelstrup og Simone Okholm skal i efterårsferien deltage på det danske DU/19 ungdomslandshold i volleyball.
Holdet skal deltage i NEVZA mesterskab i Ikast den13.-15. oktober. Turneringen er et mesterskab for nordeuropæiske lande - et nordisk mesterskab med britisk deltagelse.
Sidste år var Simone Okholm med til at vinde guldmedaljer til det danske hold, så målsætningen for holdet i år, er at forsvare titlen. Holdet forventer, at det især er Norge og Sverige der vil være med i kampen om guldmedaljerne.
For Trine Kjelstrup bliver det landsholdsdebut og det i en meget ung alder. Hun fylder om kort tid 15 år og deltager da også senere på året i NEVZA mesterskaberne for DU/17 ungdomslandholdet.
Hun har med sin store udvikling gennem det sidste år opnået denne flotte udtagelse.
Til dagligt spiller Trine Kjelstrup for Team Køge Volleyball, hvor hun i foråret var med til at vinde DM guld for DU/15 hold.
For Simone Okholm, der er bosat i Køge og startede sin karriere i Team Køge Volley, bliver det 4. og sidste optræden for DU/19 landsholdet, da hun falder for aldersgrænsen næste år. Hun har flere danske mesterskaber, sammen med Brøndby, i ungdomsrækkerne bag sig, og altså guld ved sidste års NEVZA mesterskab.
I dag spiller Simone Okholm på Gentoftes Elitedivisionshold.

Publiceret 09 October 2009 10:15