Det ny kor i HVidovre har ambitioner om at blive gode og om at få flere medlemmer.

Det ny kor i HVidovre har ambitioner om at blive gode og om at få flere medlemmer.

Vær med i det nye kor i Hvidovre

Det nye kor i Hvidovre holder korprøve den 20. oktober.

Man skal ikke være hverken smørtenor eller supersopran for at være med i Hvidovres nye kor.
- Det vigtigste er, at man har lyst til at arbejde med stemmerne, siger korleder Ole Albér, der er uddannet sanger ig sanglærer og har arbejdet med kor de sidste 18 år.
Det nye kor i Hvidovre er under FOF og er både for mænd og kvinder. Ud af de cirka 10 nuværende medlemmer, er der foreløbig kun en mand, så der er plads til flere.
- Vi vil da gerne op i 40 deltagere, så vi kan få dækket alle stemmer og så vi kan nå det punkt hvor det spændende repertoire er, siger Ole Albér.
De nuværende medlemmer af koret øver til ære for Hvidovre Avis´fotograf og rummet fyldes af kraftfuld energi, når de synger.
- Det er en god måde at få ny energi på, forklarer en af korsangerne.
- Man bliver glad og helt høj, siger en anden.
Koret øver hver tirsdag fra kl. 19.30-21.45 på Sønderkærskolen i Musikskolens musiklokale. Det er også her korprøven den 20. oktober foregår.
Det er min ambition, at starte et kor som sætter sangglæden i centrum. Da jeg er sanglærer, vil jeg komme til at arbejde meget med stemmedannelse. Det er dog vigtigt, at man kan synge så nogen lunde, da jeg ikke tilbyder solosangundervisning i koret. Hvis man er i tvivl, må man gerne aftale et møde med mig, hvor jeg lige kan bedømme stemmen. Det er også vigtigt, at man som korsanger er indstillet på, at arbejde grundigt med sangene. Jeg kommer til at rette meget, men det er de rettelser der gør, at koret skal blive et godt kor, siger Ole Albér.
Korets mål er at komme ud og synge, og allerede nu er der et job i vente på Skt. Annæ i marts.

Publiceret 09 October 2009 08:45