Spildte muligheder

Muligheden for dagligt måltid i institutioner og skoler har langt tilbage været en af Enhedslistens mærkesager – er vi så glade nu hvor man indfører noget der tilsyneladende ligner vores forslag!
NEJ slet ikke. - Det der nu kommer på bordet(undskyld) er så langt fra vores ideer om nærhed og økologisk mad som man kan tænke sig!
Nærhed, et helt grundlæggende forhold i mad i børnehaverne er muligheden for at inddrage børnene i fremstillingen og ikke bare åbne et antal bokse med færdigretter – nærhed betyder også mulighed for variation på den korte bane! Økologi,
For år tilbage gennemførte Køge kommune et forsøg med uddannelse af køkkenpersonale i fremstilling af økologisk mad til en rimelig pris – mig bekendt gik forsøget over al forventning (indtil pengene slap op) i dagspressen omtale af Fru Hansens kælder fremgik det, at det ville være delvist økologisk – tja ligesom man kan være delvist gravid?
NEJ vores børn har krav på et fuld økologisk tilbud alt andet er et tilbageskridt i hvert fald for mange daginstitutioner.
Skal tingene gøres – så skal de gøres ordentligt og ikke halvt som her.

Publiceret 09 October 2009 14:00