Vingaven skal jo ramme plet, så man ikke bare forsvinder i mængden af vingaver ved juletid. I samarbejde med kunden gør vi derfor alt for at ramme en vin, der skiller sig positivt ud, og får modtageren til at glædes og begejstres

Vingaven skal jo ramme plet, så man ikke bare forsvinder i mængden af vingaver ved juletid. I samarbejde med kunden gør vi derfor alt for at ramme en vin, der skiller sig positivt ud, og får modtageren til at glædes og begejstres", siger Stig Modin (th) der sammen med makkeren bag STIBO Vin, Bo Hansen (tv), har adskillige fremragende vine på hylderne når dit netværk skal forkæles ved juletid. (Foto: Jørgen Chr. Jørgensen).

Forkæl dit netværk med lækkerier fra STIBO Vin

Eksklusive vinsmagninger og årets bedste julegaver i Køges vindomicil. Det lokale erhvervsliv har taget varmt imod STIBO Vin i Køge

EKSKLUSIV VIN: Siden STIBO Vin slog dørene op i Oluf Jensens Gaard i juni måned, har områdets erhvervsliv taget god og varmt imod Køges nye vindomicil, og ikke mindst de eksklusive vinsmagninger STIBO Vin arrangerer løbende for erhvervslivet.
- Selvom det er absolut eksklusive og fremragende vine, så skal det også være uformelt, hyggeligt og afslappet at komme til vinsmagning hos os. Vi har fortællingen, vi har en grundig viden og vi har en begejstring vi deler rigeligt ud af, og samtidigt med at vi præsenterer vinene på bedste vis, er der en uhøjtidelig stemning. Den form er der virkelig god respons på fra alle vores gæster ved vinsmagningerne, og det glæder os selvfølgelig meget, fortæller Stig Modin, der sammen med lokale Bo Hansen ejer og driver STIBO Vin.
- Lad os være ærlige; folk fra erhvervslivet mangler jo ikke ligefrem invitationer til alle mulige arrangementer året rundt, og også en masse arrangementer der involverer vin. Derfor er det selvfølgelig også dejligt når vi får tilbagemeldinger på, at vores arrangement var specielt godt og hyggeligt. Det gør i hvert fald ikke vores begejstring mindre, understreger Stig Modin.

Julemanden har sækken fuld af vin

Vin er altid en populær gave og erkendtlighed, når erhvervslivet hvert år ved juletid ønsker god jul til kunder, venner og forretningsforbindelser.
Julen 2009 bliver ingen undtagelse, og også her er STIBO Vin garant for absolut eksklusiv og god vin, når netværk skal begaves i den søde juletid.
-Vingaven skal jo ramme plet, så man ikke bare forsvinder i mængden af vingaver ved juletid. I samarbejde med kunden gør vi derfor alt for at ramme en vin, der skiller sig positivt ud, og får modtageren til at glædes og begejstres.
- Vi har i forbindelse med julen, hentet endnu mere vidt forskellig og god vin hjem, så vi har endnu flere strenge at spille på, og noget for enhver smag. Og giveren skal jo absolut stå inde for det vin man giver i gave til sit netværk ved juletid, derfor er man altid velkommen til at komme ind i butikken og prøve sig frem i god tid, så valget bliver det helt rigtige, siger Stig Modin med udsigt til en travl og sød juletid hos STIBO Vin i Oluf Jensens Gaard i Køge.
Besøg også STIBO Vin på: www.stibovin.dk .

<I>Absolut eksklusive vine trækkes op, når det lokale erhvervsliv kommer til vinsmagning hos STIBO Vin i Oluf Jensens Gaard i Køge. Blandt vinene er det ypperligste fra blandt andet Domaine Mongeard-Mugneret i Vosne-Romanée i Bourgogne. (Foto: Jacob Ekstrøm)</I>

Absolut eksklusive vine trækkes op, når det lokale erhvervsliv kommer til vinsmagning hos STIBO Vin i Oluf Jensens Gaard i Køge. Blandt vinene er det ypperligste fra blandt andet Domaine Mongeard-Mugneret i Vosne-Romanée i Bourgogne. (Foto: Jacob Ekstrøm)

Faktaboks

STIBO VIN STIBO Vin er grundlagt i 2009 af vinhandler Stig Modin fra Modin Wine og Bo "BIBO" Hansen, bedst kendt lokalt fra firmaerne LogiDa & Bøgeskov Flytteforretning. Stig Modin har stor vinmæssig ekspertise og over 20 års erfaringsgrundlag fra såvel Danmark som Frankrig.
Detailbutikken STIBO Vin i Køge ønsker at servicere privatkunder, restauranter og ikke mindst erhvervslivet i hele det lokale opland, og gennem engroslageret betjener STIBO Vin naturligvis kunder i hele landet. STIBO Vin er kendt som importør og distributør af vine fra små seriøse vinbønder og kvalitetshuse primært fra Frankrig og Italien, og opererer ud fra mottoet:
"Vi arbejder kun med vine vi selv nyder med glæde". STIBO Vin ønsker at vænne husets kunder til rigtig god vin og høj kvalitet fra alle områder og prisklasser, et niveau der forpligter i hverdagen. Samtidig er gode gamle dyder som højt serviceniveau samt en meget fornuftig prissætning af vinene en forretningspolitik der kommer kunderne til gode hos STIBO Vin.

<I>Endnu et uformelt vinsmagningsarrangement er i gang, hvor de mange gode vine præsenteres i en hyggelig atmosfære...</I>

Endnu et uformelt vinsmagningsarrangement er i gang, hvor de mange gode vine præsenteres i en hyggelig atmosfære...

Publiceret 11 October 2009 16:00