Jørgen Mølgaard A/S er udnævnt til gazelle virksomhed. (Foto: Dino Svenningsen).

Jørgen Mølgaard A/S er udnævnt til gazelle virksomhed. (Foto: Dino Svenningsen).

Information er nøglen til succes

Jørgen Mølgaard A/S er blevet udnævnt til gazelle virksomhed

Af
Martin van Dijk

GAZELLE: Jørgen Mølgaard A/S, som holder til i Ringsted, har igennem de sidste 35 år solgt BMW'er, så der er igennem tidens løb trillet mange biler over fortovskanten.
Siden 2004 er der faktisk trillet så mange, at virksomheden er blevet udnævnt til gazelle virksomhed, og i følge Jørgen Mølgaard er der en god forklaring på, hvorfor virksomheden har opnået den nødvendige vækst.
-Vi har utrolig meget fokus på vores kundebehandling, så det er de otte medarbejdere, der fortjener stor ros. Hos os er service et fundamentalt begreb, for hvis du kan give kunderne lidt mere, end de forventer, så har du tilfredse kunder, der kommer igen, siger han.
Det har man altså haft stor succes med hos Jørgen Mølgaard A/S, hvor det især er informationsniveauet, der er et kendetegn ved den gode service.
-Når vi for eksempel har en bil til service, så bliver kunden håndteret ordentligt, og får en fyldestgørende information om, hvad der skal laves. Når de så henter bilen, så får de en grundig forklaring af, hvad der er sket med bilen, hvis de altså har tid, siger Jørgen Mølgaard.

Et skulderklap

Udnævnelsen til gazelle virksomhed er noget man kan bruge til noget, hos bilforhandleren i Ringsted.
-Det er da dejligt at få et skulderklap fra udefrakommende, og det er da et bevis på, at vi gør noget rigtigt, så det vil vi foresætte med, siger Jørgen Mølgaard.

Publiceret 11 October 2009 06:30