Bil brændt af ved Regnemarksværket

Kl. 1427 mandag kørte politiet til Regnemarksværket, hvor en bil brændte. Tilsyneladende blev bilen overhældt med brandbare væsker og brændt af.
Et vidne så to mænd løbe fra bilen. Der er ingen særlig god beskrivelse af mændene, men de er 25-30 år, alm. af bygning, 180-185 cm. høje. Den ene havde kort hår og iført en hvid hættetrøje. Den anden var iført blå striksweater.
Lokalpolitiet i Køge vil gerne høre fra vidner, der har oplysninger i sagen. Ring 114.

Butikstyveri i Ølby

Kl. 1450 mandag blev politiet kaldt til Føtex i Ølbycenter, hvor en 25-årig mand fra Litauen var blevet taget af personalet for butikstyveri af et par trusser til 100 kr. Manden blev anholdt, og sigtet for butikstyveri.

Drenge på tyvetogt

Kl. 1855 mandag anmeldte en mand fra Christians Torv i Solrød, at han netop havde set et par drenge forsøge at stjæle en cykel. Drengene stak af. Politiet kom frem, og fandt cyklen, en cykeltrailer, fiskestænger, havehynder og sodavand. Kort efter blev politiet kontaktet af forældre til to 11-årige drenge, som havde erkendt, at det var dem, der forsøgte at klippe en lås til cyklen op. De to drenge fortalte politiet, at de havde kørt rundt i området med en cykeltrailer og taget forskellige sager fra carporte. Det havde tilsyneladende ikke skænket det en tanke, at de forskellige sager ejedes af nogen. Politiet vil nu forsøge at finde ejerne til de forskellige sager.

Færdselsuheld i Køge

Kl. 21.03 mandag aften fik politiet anmeldelse om, at der var sket et færdselsuheld på Egøjevej. En parkeret bil var blevet påkørt af en sort VW Golf eller en Citroën. Føreren af bilen ville åbenbart ikke tale med nogen, for bilen flygtede fra stedet mod nord. Lokalpolitiet i Køge vil gerne tale med vidner, der så uheldet, eller som har oplysninger i sagen. Ring 114. Kl. 3.20 kørte en personbil, der blev ført af en 20-årig mand fra Erslev, ind bag i en anden bil, der blev ført af en 27-årig mand fra Sørbymagle. Uheldet skete i rundkørslen ved Vordingborgvej/Ravnsborgvej. Den 20-årige blev anholdt kl. 4.15 og sigtet for spirituskørsel. Den 20-årige kørte fra uheldsstedet men blev senere fundet af politiet. Der skete kun materiel skade ved uheldet. I forbindelse med sagen opstod der tumult omkring kl. 3.45, da andre blev klar over, at uheldet var sket. Dette skete på Vestertorp i Herfølge. Denne del af sagen undersøges nu nærmere.

Anholdt efter ballade på Club Burn

Kl. 1.20 mandag nat blev en 17-årig og en 21-årig mand fra Køge anholdt og sigtet for overtrædelse af restaurationsloven. Begge havde optrådt voldeligt over for personalet på Club Burn på Toldbodvej, og politiet blev tilkaldt. De anholdte blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven og blev sat i detentionen, hvor de lov at gå fra ud på morgenstunden. Begge fik en bøde for nattens ballade.

Publiceret 13 October 2009 13:00