Har du talt med din valgplakat i dag?

Dansk Folkeparti har i forbindelse med kommunevalget 09 – valgt, ikke at hænge almindelige valgplakater op.

Vi har i Dansk Folkeparti i Lejre Kommune valgt, at vore valgplakater skal have en konstant temperatur på ca. 37 grader. Eller med andre ord: I Dansk Folkeparti ønsker vi levende valgplakater. Hvordan det? Vil nogle måske spørge!

Jo – forklaringen er, at vi gerne selv vil agere valgplakater. Vi tager i weekenderne op til kommunevalget vores karakteristiske Dansk Folkeparti-jakker på (blå med logo på ryg og ærmer) og går gennem kommunen.

Så kan borgere under sloganet HAR DU TALT MED DIN VALGPLAKAT I DAG? Stille alle de spørgsmål til os, om vor politik i Lejre kommune, som de har lyst til. Så vi vil svarer så godt vi kan.

Vi er ofte blevet spurgt, hvorfor, vi ikke bare gør som andre partier. Og sætter plakater op i alle lysmasterne og på hvert et gadehjørne. Det vil vi meget gerne uddybe med følgende kritik af ”almindelige” valgplakater:

I en tid, hvor klimaet virkelig er til debat, er det fuldstændigt vanvittigt, at bruge, hvad der på landsplan svarer til flere tankvognfulde giftig blæk/toner til at trykke papirsplakater med.

Dansk Folkeparti er i Lejre kommune et af de mindre partier. Derfor finder vi det uanstændigt, at vore vælgere skal se os lege artister i lygtepælene, i stedet for at komme ned på jorden og tale politik.

I Dansk Folkeparti i Lejre Kommune er vi enige om, at vores fælles natur og landskab bliver direkte forgrimmet i ugerne op til et valg.

Valgplakater hører fortiden til. De er fra en tid, hvor man ikke havde andre muligheder for at få sit budskab ud. Det har vi trods alt nu. I øvrigt flytter valgplakater ingen stemmer. Kender du, kære læser nogen, der har flyttet sit kryds pga. en valgplakat? – Nej vel?

Så derfor mød dine lokale D.F. kandidater i weekenderne op til valget i centrum af vore kommunes byer – OG TAL MED DIN LEVENDE VALGPLAKAT. Stem dansk – også lokalt.

På vegne af alle Dansk Folkepartis kandidater til kommunevalget.Publiceret 13 October 2009 19:06