Kandidater for Dansk Folkeparti i Lejre

Offentliggørelse af Dansk Folkepartis kandidatliste til kommune valget i Lejre kommune 2009

Dansk Folkeparti i Lejre kommune præsenterer her vore kandidater og en kort gennemgang af de emner, som de brænder mest for. Alle kandidater har naturligvis en masse andre ting, som de gerne vil ændre eller forbedre, hvis vælgerne giver mandat til det. Må vi I Dansk Folkeparti i øvrigt ønske knæk og bræk til ALLE opstillede kandidater – uanset hvilket parti de repræsenterer. Med håbet om en fair og ikke mindst venlig valgkamp lister vi følgende kandidater op:

Richard Bentzen -Ejby – Medlem af kommunalbestyrelsen og viceborgmester. Arbejder til dagligt hos D.M.U. (Danmarks Miljø Undersøgelser). Mærkesag for Richard er bevarelse af de mindre daginstitutioner, Samt kvalitetssikring og bevarelse af ALLE kommunens nuværende skoler.

Ole Blickfeldt – Hvalsø - Lokalformand for Dansk Folkeparti i Lejre kommune. Arbejder i en af Roskildes førende bilforretninger. Mærkesag for Ole er bevarelse og ekspansion af Lejre kommunes brandvæsen.

Christian Harre – Englerup - Bestyrelsesmedlem i Dansk Folkepartis lokalforening. Christian er politibetjent i Roskilde. Mærkesag: Forbedring af renovationsordningen i Lejre kommune.

Erik Falkenberg – Kirke Såby - Styrer økonomien i Dansk Folkeparti i Lejre. Erik er ansat i et større vvs firma som aut. installatør. Han har forbedret infrastruktur, samt optimering af kommunens energiforbrug som sine mærkesager.

Mette Bentzen.- Ejby - Bestyrelsesmedlem i Dansk Folkepartis lokalforening. Tidligere medlem af kommunalbestyrelsen i den gamle Bramsnæs kommune. Mette er til dagligt sagsbehandler. Hun har unges trivsel som mærkesag.

Susanne Hilliger.- Ejby strand - Mangeårigt medlem af Dansk Folkeparti. Tidligere sygehjælper. Susanne har dyrevelfærd og sommerhus-beboelsesret som mærkesager.

Villy Skaaning. – Gershøj - Også mangeårigt medlem af Dansk Folkeparti. Villy er pensioneret buschauffør. Han har ældresagen som sin mærkesag.

Vi i Dansk Folkeparti i Lejre, håber, at kommunens vælgere har værdsat den indsats, som vores viceborgmester har leveret i de første 4 år af den nye Lejre kommune. Så derfor: Stem Dansk – også lokalt

Publiceret 13 October 2009 19:13