CTC åbner snart på Tigervej. Åbningen finder sted lørdag den 31. oktober med masser af aktiviteter og events. (Foto: Jørgen Chr. Jørgensen).

CTC åbner snart på Tigervej. Åbningen finder sted lørdag den 31. oktober med masser af aktiviteter og events. (Foto: Jørgen Chr. Jørgensen).

CTC er et alternativ til traditionel fitness

Crossfit Training Center åbner den 31. oktober med et alsidigt træningstilbud til køgenserne.

Af
Martin Rasmussen

FORBEREDELSER: Crossfit Training Center, CTC, er i fuld gang med forberedelserne til den snarlige åbning af det nye træningscenter på Tigervej.
Åbningen er dog knap så snarlig, som ved en fejl blev anført i Lørdags-Avisen i sidste uge. CTC åbner således ikke den 17. oktober men først lørdag den 31. oktober, oplyser Nikolaj Nielsen, der sammen med Kasper V. Christensen står bag det nye træningscenter.
Åbningen markeres ved en reception klokken 10-15 med en række forskellige events. Programmet for dagen kan ses på træningscentrets hjemmeside www.ctckoge.dk .
CTC præsenterer sig selv som et seriøst alternativ til traditionel fitness, og et af de bærende elementer i centret er crossfit-afdelingen, som tilbyder en kombination af forskellige træningsformer.
CrossFit er kombineret styrke- og konditionstræning med høj intensitet, som ifølge CTC er en hastigt voksende fitnessform verden over.
CTC tilbyder også mere traditionelle træningsformer som spinning og styrketræning, lige som der vil være forskellige former for kampsportstræning.
Træningscentret på Tigervej 12-14 åbner i øvrigt med et tilbud om tre måneders medlemsskab - uden binding og gebyrer.

Publiceret 16 October 2009 13:00