Bestyrelsesformand i HB Køge, Henrik Normann Andersen åbner sæsonens foredragsrække hos Megafonen i Køge. (Foto: Privat).

Bestyrelsesformand i HB Køge, Henrik Normann Andersen åbner sæsonens foredragsrække hos Megafonen i Køge. (Foto: Privat).

Flot program til Megafonens nye sæson

Af
Per Møller

KULTUR : Der er virkelig lagt op til en spændende ny sæson i den kulturelle og levende kulturforening Megafonen.
Det er ottende sæson Megafonen kan byde indenfor til en perlerække af foredrag i løbet af efteråret og vinteren 2009/2010.
Ialt seks foredrag er programsat, og der lægges ud torsdag den 29. oktober kl. 19.00 i Nordea Lounge på Herfølge Stadion. Her vil bestyrelsesformanden i HB Køge, Henrik Normann Andersen, der til daglig er adm. direktør for rederiet Eriia A/S, under overskriften "En skibsreder ved roret" fortælle om arbejdet iden nye fusionsklub, der har indtaget en plads i landets bedste fodboldrække.
Næste foredrag i rækken løber af stabelen mandag den 16. november kl. 19.00 på Teaterbygningen. "Et liv i tonernes verden" giver en unik chance for at høre Anders Blichfeldt, sanger i Big Fat Snake, fortælle om sit liv og spille et udpluk af sine sange.
Sidste foredrag inden jul og nytår er tirsdag den 1. december kl. 19.00 på Kunstmuseet Køge Skitsesamling. Her kommer Andreas Eggertsen fra Snøhetta, arkitektfirmaet bag Oslos verdensberømte nye operahus og fortæller om Snøhettas mange fantastiske bygningsværker - deriblandt også det store bibliotek i Alexandria i Ægypten.
Efter nytår startes der op tirsdag den 26. januar med et besøg af livsstilseksperten Christine Feldthaus, tirsdag den 16. februar kigger mandeterapeut Annette Jønsson forbi Megafonen, inden sæsonen sluttes af torsdag den 15. april med et besøg af foregangsmanden indenfor sund og aktiv livsstil, Chris MacDonald.
Billetter til disse foredragsaftener er allerede i fuld gang - og kan købes på Køge Turistbureau, på Teaterbygningen eller på www.billetlugen.dk .
Læs mere på www.megafonen-koege.dk .

Publiceret 16 October 2009 11:15