(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Grafittihærværk og færdselsuheld

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra torsdag den 15. oktober kl. 07.00 til fredag den 16. oktober kl. 07.00.

Af
Per Møller

Graffitihærværk – Ringsted .
Kl. 08.47 anmeldte Sondre Parkskolen, at der var lavet omfattende graffitihærværk på Ahornhallen på Ahorn Alle i tiden fra onsdag kl. 20.30 til torsdag kl. 08.00. Der var med spraymaling skrevet mange steder og med mange farver. Så langt oppe som i fire meters højde er der skrevet. Lokalpolitiet i Ringsted vil gerne høre fra vidner, der har set noget, eller som ligger inde med oplysninger, der kan føre til gerningsmændene. Ring 114.
Brugstyveri af knallert – Viby Sj .
Kl. 11.17 anmeldte en 42-årig mand fra Roskilde, at han havde på en adresse i Viby havde fundet sin knallert, der var stjålet i går nat i Roskilde. Politiet kom til stedet, og fandt knallerten. Man fandt også en ung mand, som erkendte at have stjålet knallerten. Han blev sigtet for brugstyveri.
Færdselsuheld – Kirke-Såby, Lejre .
Kl. 18.07 kørte en 23-årig mand fra København ad Holbækmotorvejen i en personbil mod vest. Han blev blændet af den lavtstående sol og strejfede autoværnet. Han mistede herefter herredømmet over bilen, som kørte ud på marken og rullede rundt. Den 23-årige var meget heldig og slap fra den voldsomme oplevelse uden skader.
Drenge med masser af chips – Ringsted .
Kl. 20.40 traf politiet på Køgevej tre drenge på 14,15 og 17 år fra Ringsted. De slæbte afsted med 53 poser chips. Da de tre drenge så politiet stak de af ind i et område med kolonihavehuse. Patruljen havde dog politihunde med i bilen, så de tre drenge blev hurtigt fundet ved et kolonihavehus, hvor de gemte sig. Det forklarede, at de havde set, at nogle unge på knallert tabte kasser med chips på Køgevej. Da de unge på knallerterne ikke kom tilbage, lod de tre drenge sig friste og tog poserne. Politiet undersøger sagen nærmere. Har nogen mistet en masse poser chips vil lokalpolitiet i Ringsted gerne tale med dem Ring 114.

Publiceret 16 October 2009 10:30