Dansk Folkeparti stemte for skattestigninger

Jeg er helt enig med Dansk Folkepartis byrådskandidat, Carsten Nielsen, når han i et læserbrev skriver, at skattestigninger i Køge Kommune rammer både børnefamilier og pensionister.
Næste års stigning i grundskylden på samlet set over 30 millioner kroner vil mange kunne mærke – både ejere og lejere, unge såvel som gamle.
Imidlertid er det bl.a. Carsten Nielsens egne partikammerater fra Dansk Folkeparti, der har været med til at vedtage skattestigningen i Køge Kommune.
Jeg ved ikke om det faktum er gået Carsten Nielsens næse forbi. Men det forholder sig sådan, at DF tilsluttede sig den røde blok i byrådet og stemte ja til skattestigningen, mens Venstre, Konservative og Demokratilisten på den anden side stemte imod.
Derudover er Carsten Nielsen også forarget over, at Marie Stærke aflyste et længe planlagt budgetseminar, eftersom et flertal inden var blevet enige om et budgetforlig.
Aflysningen kostede angiveligt 60.000 skattekroner. Her vil jeg lige gøre Dansk Folkeparti's byrådskandidat opmærksom på, at Dansk Folkepartis byrådsmedlemmer altså også her stod skulder ved skulder sammen med Marie Stærke bag forliget – Dansk Folkeparti kunne have sikret at budgetseminaret blev afholdt, men Carsten Nielsen's partikammerater valgte blindt at følge den røde blok.
Selvom Carsten Hansen tilsyneladende er modstander af højere skat, så ændrer det ikke ved, at en stemme på Dansk Folkeparti også er en stemme på SF og Socialdemokratiet.
Derfor vil jeg opfordre borgerlige vælgere til at stemme på et parti, der rent faktisk stemte mod grundskyldsstigningen.

Publiceret 16 October 2009 12:00