Klar til dialog med beboerne på Skt Hansgade

Der har, forståeligt nok, været en del læserindlæg vedr. trafikken i Skt Hansgade efter at Teknik-og miljøudvalget har vedtaget en lukning af Brøngade, Smedegade og Toftegade pr 1. oktober.
SF var med i beslutningen om lukning af disse gader, og vi oplever da også, at mange borgere på Sct Jørgensbjerg synes det er en rigtigt god beslutning. Vi har løst et problem selvom vi godt vidste, at vi fik et andet, og ved at flytte trafikken er der nu pres på Sct Hansgade, derfor besluttede vi at lave lukningen som et etårrigt forsøg selvfølgelig også med det håb, at de mange billister fra vest så ville vælge større veje, og lade være med overhovedet at køre gennem Sct Jørgensbjerg/Sct Hansgade.
Når SF valgte at tage del i beslutningen, var det fordi, de tre veje er rigtig små med gamle huse, hvor både husene og deres fundamenter tager skade af den gennemkørende trafik. SF vidste godt, at vi på et tidspunkt også måtte finde løsninger på Sct Hansgade
Vi er derfor klar til at snakke med borgerne, ligesom vi er indstillet på at forvaltningen foretager en trafiktælling både på personbiler og lastbiler, så vi får afdækket problemet, og derefter se på om der er andre løsninger.
Birgit Pedersen

SF
Teknik-og miljøudvalget.

Publiceret 16 October 2009 06:00