Sådan hænger tingene sammen

Det er første gang, jeg er byrådskandidat. Derfor ved jeg godt, at der er mange nye og udfordrende ting, man som kandidat pludselig skal forholde sig til.
Det er med andre ord svært at undgå enkelte smuttere undervejs i en valgkamp. Efter min mening kan fejl kan sagtens tilgives, blot de ikke bliver begået igen.
Derfor vil jeg som en venlig service gøre Carsten Nielsen, byrådskandidat for DF, opmærksom på, at der vist er noget, som han ikke helt har fanget.
I et læserbrev brokker han sig højlydt over de politikere i Køge byråd, som har været så uanstændige at pålægge pensionisterne en ekstra udgift i form af en skattestigning til næste år. Den kritik rammer i høj grad hans egne partifæller.
Dansk Folkepartis tre medlemmer af byrådet har fra start til slut i budgetprocessen været parate til at hæve grundskylden. Således var DF med til at stemme for en grundskyldsstigning sammen med bl.a. SF og Socialdemokratiet.
Jeg deler skam Carsten Nielsens bekymring over de stigende skatter og afgifter.
Men jeg må også konkludere, at DF i Køge mest af alt ligner et parti, der i praksis har meldt sig under den socialdemokratiske fane.

Publiceret 16 October 2009 13:30