(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Forholdsvis rolig weekend hos Midt- og Vestsjællands Politikreds

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra fredag den 16. oktober kl. 07.00 til mandag den 19. oktober kl. 07.00.

Af
Per Møller

Færdselsuheld – anholdelse – Ejby, Køge .
Fredag kl. 10.56 kørte en 48-årig kvinde fra Stevns i en varebil ad Hestehavevej. Af ukendte årsager mistede hun herredømmet over bilen og kørte i grøften. Kvinden blev bragt til skadestuen til behandling af skader. Da politiet skønnede, at hun havde drukket spiritus, blev der også taget en blodprøve af hende.
Spirituskørsel – anholdelse – Greve .
Fredag kl. 18.20 anholdt politiet på Køge Bugt Motorvejen en 44-årig mand fra Ølstykke for spirituskørsel i en varebil. Manden blev løsladt, da han havde sluppet en blodprøve.
Tyveri fra udhuse – anholdelse – Greve .
Lørdag morgen kl. 07.21 fik politiet et tip fra et vidne, der havde set tre mistænkelige mænd ved Olsbækdal i Greve. Vidnet mente, at det så ud som om de gemte koster fra indbrud. Da politiet kom frem fik man anholdt den ene person, en 20-årig mand fra Greve, mens to andre nåede at slippe væk. Kl. 09.06 anholdt politiet en 19-årig mand fra Greve. Han og den 20-årige erkendte at have stjålet fra flere udhuse og biler i området. Tilsyneladende var den tredje mand ikke involveret i tyverierne. Begge mænd blev løsladt efter afhøring og sigtelse.
Røveri mod bageri – Karlslunde .
Lørdag kl. 13.39 kom en mand ind i Henriks Bageri på Karlslunde Strandvej. Han truede personalet med en pistol til at give sig ca. 6000 kr. Røveren stak herefter fra forretningen, muligvis på en knallert, i sydlig retning ad et stisystem. Røveren beskrives som mand, 15-20 år, spinkel af bygning, iført sort jakke med pelskrave, mørke hængende jeans. Han var maskeret med et blåmønstret halstørklæde for ansigtet. Med sig havde han endvidere en taske med to hanke. Lokalpolitiet i Karlslunde vil gerne høre fra vidner, der har oplysninger i sagen. Ring. 114.
Spirituskørsel – Køge .
Søndag kl. 14.45 anholdt politiet på Brogade en 56-årig mand fra Køge for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt, da han havde sluppet en blodprøve.

Publiceret 19 October 2009 11:45