(Colourbox).

(Colourbox).

Solrød Comets fortsat ubesejret

BASKETBALL : Solrød Comets vandt fredag aften deres 3. sejr ud af 3 mulige. Foran 88 medlevende tilskuere i Solrød Idrætscenter viste Solrød Comets hold utrolig høj klasse. ALBA fra Allerød, som indtil kampen også nød status af at være ubesejret og endda med en kamp mere, blev sendt hjem med et kæmpenederlag på 107-63.
Efter en jævnbyrdig 1. periode , hvor ALBA havde taget tetén med 14-11, tog Solrød føringen i det 8. minut af kampen med en 3-pointscoring af Christoffer Sandberg og derefter så de sig aldrig tilbage. 22-17 var føringen efter 1. periode og det blev hurtigt udbygget med et 7-0 run de første 2 minutter af 2. periode.
Morten Lisby og Carl-Johan Lerche satte begge en 3-pointer og efter 7 min. stod det 40-31. De sidste 3 minutter af perioden blev vundet 16-0, hvor anfører Mickey Fenger sprudlede med 7 point, lige inden pausen blev dødstødet sat ind af U18-spiller og "Rookie"(1.års senior) Jonas Winding som scorede en 3-pointer til 56-31.
Ron Larris var som altid den spiltstyrende på Solrøds hold og Jeff Markray var manden som tog alle de bolde der ikke gik i kurven.
Pausen gav ingen forskel, Solrød Comets udbyggede yderligere og Thomas Bjeld scorede 7 point i træk, bl.a. en 3-pointer liggende vandret i luften til 71-37.
Resten af kampen blev af begge hold brugt til at give spilletid til de unge kræfter og specielt for Solrød Comets var det forfriskende at se en opstilling med 5 spillere på 20 år eller yngre på banen i flere minutter, kampen slutter med en storsejr på 107-63.
Igen var det kollektivet som leverede de mange Solrød-point, 6 spillere scorede 10 eller mere og derefter fulgte 2 med 9 point, denne alsidighed har givet Solrød Comets 3 sejre i træk og markerer en stærk start på sæsonen i 1. Division.
Sejrens størrelse skyldes utrolig flotte scoringsprocenter på skud og straffe.
I næste kamp venter en modstander af utrolig stærk kaliber. Herlev som sluttede nr. 2 sidste sæson og som har domineret i 1. Division i mange sæsoner, er dem som Comets skal krydse klinger med.
Kampen spilles den 24. oktober kl.14.00 i Herlevhallen.
pm

Publiceret 19 October 2009 06:15