Målmand Michael Madsen skal holde højt niveau i kampen mod Rødovre, hvis det skal ende med hjemmesejr. En sejr her kan vende det hele for Hvidovre Ligahockey.

Målmand Michael Madsen skal holde højt niveau i kampen mod Rødovre, hvis det skal ende med hjemmesejr. En sejr her kan vende det hele for Hvidovre Ligahockey.

Kom i rigtig god tid!

Tirsdag aften kl. 19.30 møder Hvidovre Ligahockey naboerne fra Rødovre

Der er altid en mættet stemning, når Hvidovre og Rødovre sætter hinanden stævne i ishockey. Som oftest er det meget lige kampe, og som oftest ender det med, at gæsterne fra Rødovre trækker sig tilbage som sejrherre. Sker det igen i aften?

Det plejer også at være sådan, at der er et voldsomt “run” på tælleapparaterne kort før kampen fløjtes op, og det har ofte betydet, at mange tilskuere først er kommet 5-10 minutter inde i kampen. - Det vil vi gerne tage højde for, fortæller Jesper Andersen fra Hvidovre Ligahockey. - Vi forsøger med en slags “Happy Half Hour”, hvor man fra tiden 18.45 til 19.15 kan købe øl til en 20,- mod normalt 30,- kr. Det, håber vi, kan være med til at få folk tidligere i hallen. Så slipper man måske for at stå i kø ved tælleapparaterne og når at se hele kampe fra første fløjt... - Jeg ved egentlig ikke, hvad man kan forvente af kampen. Går det, som det plejer, så bliver kampen lidt af et tilløbsstykke med en rigtig god gang hockey og fin stemning på lægterne. I sidste uge havde Frihedens Butikscenter købt vores hjemmekamp, og her var der over 1600 tilskuere. Kan vi gentage det antal i aften, bliver det en fest... - Kampene plejer at have nerve og intensitet, og de har næsten altid været meget lige uanset, at det ene hold har ligget som tophold, og det andet det modsatte. Det sker nok også igen i denne sæson... - Vi har bevidst valgt ikke at møde Rødovre i opstarten, så de kender ikke så meget til os og omvendt. Vi ved, at de råder over dygtige spillere, men det gør vi også, så det ser helt åbent ud... - Ser vi på det sportslige lige nu og her, er der ingen tvivl om, hvem der bærer favoritværdigheden. Den hviler tungt på Rødovre, som har formået at vinde rigtig mange kamp og scoret mange point til tabellen. Her er vi jo noget anderledes stillet i og med, at pointhøsten lader en del tilbage at ønske... - Til gengæld kunne vi, efter spil og chance, godt have stået med nogle sejre, men det er bare ikke gået vores vej... - Ud af de 6 kampe, har vi været med til det sidste i de 4, og det er kun manglende skarphed, der har gjort, at det ikke er tippet over til vores fordel. Vi kan ikke løbe fra, at vi scorer for få mål. Jeg tror på, at vi bare skal have “hul på bylden”. Spillerne har oplevet de mange tætte kampe, og det frustrerer selvfølgelig, at man hele tiden står i taberens rolle, men der er kun en vej ud af problemerne, og det er at arbejde. Det gør spillerne til hver eneste træning, og så kommer de positive afkast forhåbentlig også. Det må så meget gerne ske i aften hjemme mod Rødovre... ebohvidovreavis.dk

Publiceret 20 October 2009 09:00