Peter “AG” Christensen Friheden er altid farlig, når Friheden har de faste situationer. Denne gang scorede han to gange.

Peter “AG” Christensen Friheden er altid farlig, når Friheden har de faste situationer. Denne gang scorede han to gange.

Målet er stadig oprykning

Friheden sluttede fornemt af med storsejr - Lejerbo sikker 2’er i serie 4

Målet for Friheden er stadig, som da sæsonen blev indledt, at holdet skal rykke op i serie 2. Derfor var det uhyre vigtigt, at man kunne slutte fornuftigt at og dermed skaffe sig et godt udgangspunkt, når forårets kampe indledes.

Det gjorde Friheden så. Det blev til storsejr på 7-2 ude mod BGA fra Albertslund. - Vi har haft nogle kampe, hvor det har været lidt svært at se, at vi gerne vil rykke op, fortæller træner Tommy Kristiansen. - Jeg vil jo gerne som træner se hver gang, at man yder det, man kan, men her har vi været lidt ustabile med et par nederlag og et par uafgjorte kampe til følge. På det seneste er vi imidlertid kommet op på hesten igen, og der var ingen slinger i valsen i lørdags... Peter “AG” Christensen bragte os i front efter hjørnespark, men så blev der begået fejl, og det blev straffet. Heldigvis kom vi ret hurtigt foran 2-1 ved Kasper Serup, og Anders Christiansen øgede til 3-1. Carsten Bo Pedersen scorede til 4-1, men så kostede endnu en fejl et mål, inden Peter “AG” Christensen kort før pausen gjorde det til 5-2... - Det hele blev endeligt afgjort med scoringer af Kasper Serup og Anders Christiansen, og så var der ellers muligheder for at skifte lidt rundt på det... - Nu ligger vi, hvor vi gerne vil ligge og optimismen er der, når det starter igen til januar... I serie 4 tabte Lejerbo med 1-2 ude mod Real Mardin, men 2. pladsen er sikret for længst. ebohvidovreavis.dk

Publiceret 20 October 2009 09:00