Politisk metaltræthed

Det er både beskæmmende og befriende når venstre i Køge nu åbent erkender de er gået død i klima og miljødebatten!
Med en statsminister på vej ind i en imagemæssig megabrøler forstår man da gerne de ønsker vi skal tale om alt muligt andet! Uheldigvis er situationen i Køgeområdet ikke for megen miljøsnak og endnu mindre for megen miljøhandling!
Tværtimod afspejler de spæde forsøg der indtil nu er gjort på ingen måde de enorme behov for handling der skal til – netop lokalt – hvis skal undgå oversvømmelse af store dele af Køge, alternativt enorme investeringer i kystsikring og afvanding.
Området med klart største potentiale i Køge er trafikområdet – et halvt århundredes misplanlægning og strudsepolitik har efterladt en miserabel situation – 80% af alle boliger, virksomheder og uddannelsesinstitutioner ligger alenlangt fra seriøs offentlig trafik!
Enhedslisten har for længst anvist måden at ændre dette forhold – men byrådet har over en bred kam været tavse både med hensyn til kortsigtede lokale løsninger og endnu værre i forhold til at skabe et pres på folketinget så staten kan påtage sig sin naturlige forpligtigelse til at skabe en moderne fremtidssikret offentlig trafik infrastruktur.

Publiceret 20 October 2009 12:15