(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Mistanke om pistolbevæbnet mand på Køge Station

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra onsdag den 21. oktober kl. 07.00 til torsdag den 23. oktober kl. 07.00.

Af
Per Møller

Indbrud i landejendom – Ordrup, Lejre .
Onsdag kl. 10.00 anmeldte en ejer af en landejendom på Ordrup Gade, at der havde været indbrud i onsdags ved 9-tiden. En dør blev brudt op, og fra et pengeskab blev stjålet penge og våbendele. Et våbenskab med otte gevær blev også stjålet.
Butikstyveri – Greve .
Onsdag kl. 16.15 anholdt politiet i Esthetique i Hundige Storcenter en 33-årig udenlands kvinde. Hun havde stjålet creme til en værdi af 1.080 kr. Kvinden blev anholdt og sigtet for butikstyveri.
Mand med pistol – Køge .
Kl. 18.00 fik politiet anmeldelse om, at der på banegården befandt sig en mand med en pistol. Politiet fandt manden, som dog ikke havde en pistol. For at være sikker holdt politiet togdriften tilbage, mens sporene og området omkring banen blev undersøgt med hunde. Der blev ikke fundet noget våben.
Spirituskørsel – Solrød .
Onsdag aften kl. 22.42 anholdt politiet på Solrød Strandvej en 30-årig mand fra Greve for spirituskørsel i en personbil. Politiet mistænkte ham for også at have ulovlige stoffer i blodet. Mistanken begrundes med, at man fandt 100 piller med dopingmiddel på ham. Blodprøven vil vise, om manden havde spiritus og andet i blodet og i givet fald, hvor meget. Efter afhøring og sigtelse blev manden løsladt.
Færdselsuheld – Krabbesholm, Lejre .
Natten til torsdag kl. 01.26 fik politiet anmeldelse om et færdselsuheld, der skete ved midnatstid på Krabbesholmvej. En personbil kørte ad Krabbesholmvej mod øst, og herunder mistede føreren herredømmet over bilen og kørte ind i en hæk. Fra bilen gik tre unge mænd. Politiet blev først tilkaldt et stykke tid efter uheldet. Bilen viste sig at være stjålet. Politiet efterforsker nu sagen nærmere.

Publiceret 22 October 2009 13:00