Formand for dommerkomiteen Steen Trolle overrækker diplomet til redaktør for Roskilde Avis, Louise Lauritsen.

Formand for dommerkomiteen Steen Trolle overrækker diplomet til redaktør for Roskilde Avis, Louise Lauritsen.

Pris til Roskilde Avis

For 4. år i træk blev Roskilde Avis hædret ved uddelingen af Ugeavisernes Årspris

Af
Louise Lauritsen

De Lokale Ugeaviser har for fjerde gang uddelt ugeavisernes årpris, og for fjerde gang var Roskilde Avis blandt prismodtagerne. Dermed cementerer avisen sin position som en af landets absolut bedste lokale ugeaviser. Det var for interviewet med Niels Valentin Hansen, som blev bragt i Roskilde Avis 17. december under overskriften: Jeg gjorde mit bedste, at Roskilde Avis onsdag aften modtog en sølv-medalje i kategorien feature.
- Sølvmedaljen går til et godt, gammeldags portrætinterview. Nemlig til Roskilde Avis, som efter årtiers største lokale skandale, Roskilde Banks kollaps, formåede at få et interview med bankens daværende direktør, Niels Valentin Hansen. Roskildes mest udskældte mand på det tidspunkt. Resultatet blev artiklen: Jeg gjorde mit bedste, og den er ifølge dommerkomiteen nuanceret, velskrevet, mangefaceteret og følsom uden at blive flæbende. Kort sagt: Super godt. Tillykke til Roskilde Avis og til redaktør Louise Lauritsen og fotograf Erling Pedersen, sagde formand for dommerkomiteen Steen Trolle.
Roskilde Avis modtog også hædrende omtale for sin artikelserie om Roskilde som Team Danmark kommune og for nyhedshistorien om, at et lokalt postbud havde smidt sine breve ud i containeren. Roskilde Avis har de tidligere år vundet en guld og to bronze-medajler i kategorierne nyhed og redaktionelle ideer/initiativer ved Ugeavisernes Årspris.

Publiceret 22 October 2009 09:06