Gymnastiktræner Lisbet Bjørn Nielsen fik månedens buket i oktober. (Foto: Jørgen Chr. Jørgensen)

Gymnastiktræner Lisbet Bjørn Nielsen fik månedens buket i oktober. (Foto: Jørgen Chr. Jørgensen)

Gymnastiktræneren med det gode humør

Gymnastiktræner Lisbet Bjørn Nielsen er modtageren af månedens buket for oktober.

Af
Martin Rasmussen

MÅNEDENS BUKET: Normalt starter gymnastiktimerne for M/K-holdet i Køge Bugt Gymnastikforening punktligt klokken 19 hver tirsdag aften i Køgehallen.
- Starttidspunktet er klokken 19; ikke et minut over. Kommer man lidt for sent bliver man modtaget med en kvik bemærkning, fortæller en af gymnasterne på holdet, Annie Wuust Jensen.
Men en tirsdag midt i oktober måtte starten alligevel udskydes et par minutter, da hele det store gymnastikhold sammen med Lørdags-Avisen overraskede holdets populære træner, Lisbet Bjørn Nielsen, med Månedens Buket.
Det er 11. sæson, at Lisbet Bjørn Nielsen er træner for M/K-holdet i Køge Bugt Gymnastikforening, og i den periode er holdet vokset støt år for år.
I begyndelsen var der omkring 30 på holdet, men i dag fylder de mere end 100 gymnaster det meste af Køgehallen, når de træner hver tirsdag aften.
- Lisbet trækker folk til med sit fantastiske humør og gode gymnastik. Kommer vi trætte og triste en mørk vinteraften, så går vi hjem i godt humør og fuldt opladet med energi efter halvanden times gymnastik, lyder det i indstillingen til Månedens Buket fra Annie Wuust Jensen.

Socialt hold

Gymnastiktræneren har efterhånden 40 års erfaring, og en anden ting, der fremhæves i indstillingen, er, at hun gør meget for, at holdet fungerer socialt.
- Sammenholdet på M/K-holdet er fantastisk. Lisbet gør meget ud af, at alle skal føle sig velkomne på holdet. Den første tirsdag i hver måned samles de, der har tid og lyst, i hallens cafeteria til en kop urtete eller lignende, og juleafslutning og sæsonafslutning fejres også med stor succes, lyder forklaringen. Holdet er kendetegnet ved, som navnet også mere end antyder, at det både er for mænd og kvinder, og at der er en god aldersspredning. Der er plads til alle på holdet, men det er en fordel, at man kender noget til gymnastik på forhånd, da en del øvelser foregår i et forholdsvis højt tempo.
Holdet er i øvrigt også et opvisningshold, hvorfor der også bliver trænet serier.

Lisbet Bjørn Nielsens hold tæller flere end 100 medlemmer.

Lisbet Bjørn Nielsens hold tæller flere end 100 medlemmer.

Publiceret 24 October 2009 11:00