EuroStudy sender som noget nyt også unge ud på sprogrejser til Kina. (Foto: Privat).

EuroStudy sender som noget nyt også unge ud på sprogrejser til Kina. (Foto: Privat).

Sprogrejser til Kina med i EuroStudys nye program

Af
Per Møller

SPROGREJSER : Mange tusinde danskere vælger hvert år at drage ud under fremmede himmelstrøg for at dygtiggøre sig progmæssigt på den internationale scene.
EuroStudy International har igen i 2009 sendt mange hundrede unge mennesker afsted på sprogrejser over det meste af verden - men fra nytår kommer et nyt tilbud på banen - nemlig Kina.
- Vi er netop blevet færdige med prislister for Børn og Unge 2010, og de er nu lagt ind på vores hjemmeside. Vi har som noget nyt i år Kina med i programmet, og vi giver indtil 31. december en god rabat til denne aldersgruppe. Nogle af de mest populære destinationer bliver i følge vores erfaring udsolgt allerede tidligt på foråret, så det er vigtigt at opfordre til, at man er ude i god tid med sin tilmelding, fortæller Karin Demuth fra EuroStudy International.
De lave valutakurser på både det engelske pund og på dollaren gør, at det er specielt attraktivt at booke kurser i henholdsvis England og USA.
- Vi tilbyder også julekurser i henholdsvis Brighton, Eastbourne, London, Vancoucer og St. Francisco for dem, som kunne tænke sig at tilbringe julen under fremmede himmelstrøg og samtidig lære både sprog og noget om det pågældende land og dets juletraditioner, oplyser Karin Demuth.

Kurser for 50+

EuroStudy Internationals 50+ kurser og prislister er lige nu i støbeskeen, og her kommer EuroStudy også ud med nye og spændende destinationer.
Læs meget mere om det store udvalg af sprogrejser til hele verden på www.eurostudy.dk , eller kontakt firmaet på tlf. 5671 6566.

Publiceret 24 October 2009 11:00