(Arkivfoto: Jørgen Christian Jørgensen).

(Arkivfoto: Jørgen Christian Jørgensen).

Per Rud:

To spillere er trådt i karakter

Af
Martin van Dijk

OPLEVELSER: HB Køge har nu spillet 12 kampe i landets bedste række, og er dermed mere end en tredjedel igennem sæsonen.
Det betyder også, at Auris-tropper har mødt samtlige de andre hold, og dermed er det tid til at gøre en lille status over den første tid i landets bedste række.
Det gør vi her på Lørdags-Avisen ved at stille sportschef Per Rud fem hurtige spørgsmål omkring, hvordan han har oplevet de første tre måneder i landets bedste fodboldrække.
Hvad har været den største overraskelse?
-Der er et par spillere i vores egen trup, som har overrasket mig positivt. Her tænker jeg især på Kenneth Sørensen og Fabinho, som begge virkelig har spillet godt og er trådt i karakter. Ellers er der skam egentlig ikke noget, som har overrasket mig, for vi vidste godt, hvad vi kom op til, da vi så en masse superligakampe i sidste sæson.
Hvad har været den største succesoplevelse?
-Det synes jeg egentlig, det er hver gang, at vi afvikler en kamp. At alt det omkring overbygningen fungerer så godt, på trods af, at vi er en lille administration, og alt indtil videre er forløbet helt efter planen.
Hvad har været den største skuffelse?
-Jeg har egentlig ret svært ved at pege på en egentlig skuffelse, men jeg var da ked af, at vi i kampen imod FC Midtjylland ikke formåede at holde fast i den positive udvikling, vi var inde i, men i stedet spillede en rigtig dårlig kamp.
Hvilket hold og spiller har imponeret dig mest?
-Jeg synes, at OB gør det rigtig godt, og lige nu er de helt klart guldfavoritter. De holder højt niveau, og selvom de spillede dårligt imod os, og vi spillede vores bedste kamp, så lavede de alligevel tre mål og vandt. De er virkelig stærke fysisk, og så har de rigtig gode angribere, men FC København har selvfølgelig også holdet til at gå hele vejen, de er bare ikke så stabile, som OB er i øjeblikket.
Hvordan synes du, at Superligaen har udviklet sig, siden I sidst var oppe i 2005?
-Den største udvikling har helt sikkert fundet sted i forhold til mediedækningen, som er steget enormt. Til kampen mod FC København havde vi 17 kameraer på stadion, og vi måtte ud og hente ekstra lys, samtidige med at vi måtte slukke strømme i vaskeriet for at skaffe strøm nok, så det var lidt vildt.

Publiceret 24 October 2009 13:00