(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

16-årig sigtet for at bære euforiserende stoffer

Uddrag af døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland Falsters Politikreds for tidsrummet fra fredag den 23. oktober til mandag morgen den 26. oktober.

Af
Per Møller

Ung mand med hash. Et par politibetjente patruljerede lørdag aften i området omkring Sofiendalsskolen i Haslev. Her så de en gruppe unge. Da en af de unge fik øje på politibilen, gik han væk og kastede samtidig noget fra sig. Det viste sig at være 3 gram hash i en pose. Den 16-årige dreng, der er fra byen, blev sigtet efter loven om euforiserende stoffer.
To spritbilister standset . En 51-årig mand fra Karise kørte fredag kl. 13.58 i bil ad Dyssevej i Rønnede, da han rutinemæssigt blev standset af politiet. En test viste, at han havde indtaget mere alkohol end tilladt. En 58-årig mand fra Fakse Ladeplads kørte fredag kl. 15.05 i bil ad Strandvejen i Fakse Ladeplads, da han rutinemæssigt blev standset af politiet. En test viste, at han havde indtaget mere alkohol end tilladt.
Køgenser mistænkt for spirituskørsel. På Stationspladsen i Haslev standsedes rutinemæssigt søndag kl. 16.53 en 34 årig mand fra Køge. Han anholdes for udtagelse af en blodpøve, da der er mistanke om, at han har drukket for meget.

Publiceret 26 October 2009 12:15