Socialdemokraternes valgplakater står til tørring.

Socialdemokraternes valgplakater står til tørring.

Snart tid for valgplakater

Socialdemokraterne brugte weekenden på at gøre deres plakater klar til ophængning, og fra på næste lørdag vil borgerne i Roskilde Kommune for alvor kunne se, at kommunalvalget er lige om hjørnet

Af
Louise Lauritsen

Valgplakater i lygtepælene er et sikkert tegn på, at der snart er valg. Der er ofte et mindre kapløb mellem de forskellige partier om at komme til at hænge de bedste steder, og efter denne weekend er Socialdemokraterne helt klar.
- Der skal mange hænder til at klargøre, klistre og stille over 1.000 valgplakater til tørre, men valgkampen har heldigvis en engagerende virkning, siger Socialdemokraternes lokale formand, Henning Sørensen.
Også hos borgmester Poul Lindor Nielsen er der stor glæde over de mange hænder, som har meldt sig til at yde en indsats i valgkampen.
- Valg er altid spændende. Det engagerer så mange mennesker. Jeg glæder mig over, at så mange er klar til at yde en indsats for at fortsætte den stabile og positive udvikling i Roskilde Kommune, siger Poul Lindor Nielsen.
Ifølge Roskilde Kommunes retningslinjer for plakatophængning må partierne først hænge deres valgplakater op i lygtepælene fra på lørdag 31. oktober kl. 14.

Publiceret 26 October 2009 14:00