(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Større kontantbeløb stjålet ved indbrud i Lellinge

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra fredag den 23. oktober kl. 07.00 til mandag den 26. oktober kl. 07.00.

Af
Per Møller

Butikstyveri – Køge . Fredag eftermiddag kl. 15.58 anholdt politiet i Føtex i Ølby Center i Køge en 21-årig kvinde og en 46-årig mand fra Rumænien. De havde stjålet parfume og stak af, da de blev opdaget. Personalet nåede dog at få fat i dem. Begge blev anholdt. Efter sigtelse og afhøring blev begge løsladt.
Spirituskørsel – Greve . Fredag kl. 19.01 anholdt politiet på Greve Strandvej en 38-årig mand fra Vallensbæk Strand for spirituskørsel i en personbil. Han kørte på en p-plads, men et par vidner så hans usikre kørsel og tilbageholdt ham. Der blev taget en blodprøve af ham, hvorefter han blev løsladt.
Indbrud i villa – Lille-Skensved, Køge . Fredag aften kl. 19.16 anmeldte en villaejer fra Egedesvej i Lille Skensved, at der i tiden fra fredag kl. 17.00 til kl. 19.15 havde været indbrud. Et vindue blev brudt op, og fra stedet blev stjålet et tv, et våbenskab indeholdende våben.
Spirituskørsel – Køge . Lørdag morgen kl. 04.44 anholdt politiet på Lyngvej i Køge en 32-årig mand fra Køge-egnen for spirituskørsel i en personbil. Der blev taget en blodprøve af ham, hvorefter han blev løsladt igen.
Spirituskørsel – Greve . Lørdag kl. 04.50 anholdt politiet på Hundige Stationsvej i Greve en 21-årig mand fra Ishøj for spirituskørsel i en personbil. Også han måtte slippe en blodprøve.
Anholdelse – brugstyveri – Greve . Lørdag morgen kl. 05.12 anholdt politiet på Mosede Landevej fire mænd i alderen 15 og 16 år Karlslunde og Roskilde. De var alle ude og køre i en bil, der var stjålet. Drengene ville ikke standse, da politiet gav tegn til dem. To patruljebiler kørte efter drengene, og det blev nødvendigt at bruge patruljebilerne til at standse drengen. Drengene blev kørt til politistationen, hvor de blev afhørt til sagen. Forældre og sociale myndigheder er underrettet om sagen.
Indbrud i villa – Lellinge, Køge . Søndag kl. 07.44 blev anmeldt om indbrud i Byledet, hvilket er sket mellem lørdag kl. 23.00 og søndag kl. 07.30. Et vindue underboret. Fra stedet er stjålet et større kontantbeløb. I området er set en mistænkelig mand flere gange i løbet af ugen: Manden beskrives som 25-30 år, 180 cm. høj, østeuropæisk udseende, iført grå hættetrøje og grønne Adidas bukser. Politiet kan naturligvis ikke med sikkerhed sige, at manden har noget med sagen at gøre, men vi vil meget gerne tale med ham. Lokalpolitiet i Køge vil gerne høre fra eventuelle vidner. Ring på tlf. 114.
Pengefalsk – Roskilde . Søndag kl. 13.13 fik politiet en anmeldelse om, at en 13-årig pige fra Roskilde i forbindelse med hendes fødselsdag havde modtaget en falsk 200 kr. seddel i gave. Fødselsdagsbarnet havde ønsket sig penge i gave, og det havde hun fået af ca. 35 gæster. Da hun sammen med familien kiggede i kuverten med pengegaverne, så opdagede man, at en af gaverne var en falsk 200 kr. seddel, som de straks afleverede til politiet. Politiet undersøger nu sagen nærmere.
Brand i svævebane – Greve . Søndag aften kl. 18.21 blev politiet sendt til Krathuset i Greve, hvor der var ild i en svævebane på en legeplads. Brandvæsenet fik hurtigt slukket ilden og kunne forlade stedet. Under slukningen blev brandvæsenet udsat for, at børn mellem 10-14 år kastede sten efter brandfolkene, der heldigvis ikke blev ramt.
Uro – Greve . Søndag kl. 19.46 kørte politiet til Snebærhegnet, hvor en gruppe unge på ca. 10 i alderen 10-12 år lavede ballade og sparkede på lygtepæle og kastede med ting. Politiet fik fat i de unge, der blev gjort opmærksom på deres uheldige opførsel.

Publiceret 26 October 2009 11:00