(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Tre færdselsuheld i Køge

I løbet af lørdagen og natten til søndag.

Af
Per Møller

Færdselsuheld på Køge Bugt Motorvejen .
Lørdag kl. 10.24 kørte 21-årig mand fra Karlslunde i en personbil ad Køge Bugt Motorvejen mod nord. Ud for kantpæl 34,3 mistede han af ukendte årsager herredømmet over køretøjet, som påkørte et autoværn. Den 21-årige kom heldigvis ikke til skade ved uheldet.
Færdselsuheld ved Ølby Center, Køge .
Lørdag aften kl. 21.35 blev en 26-årig mand fra Køge fundet blødende på et stisystem ved Ølby Center i Køge. Ved siden af ham lå en knallert. Politiets undersøgelser viste, at manden kørte på knallerten og af ukendte årsager mistede herredømmet og væltede. Den 26-årige fik skader i ryggen og et stort sår i hovedet. Politiet mistænkte den 26-årige for at være påvirket af spiritus, så der blev taget en blodprøve af ham.
Færdselsuheld på Vestmotorvejen – Køge .
Natten til søndag, kl. 00.32 kørte en 19-årig mand fra Slagelse i en personbil ad Vestmotorvejen. Han fik et hjulpar ud i midterrabatten, og da han forsøgte at styre kontra, mistede han herredømmet over bilen, som skred hen over motorvejen og endte i grøften, hvor den påkørte træer og buske. Den 19-årige blev kørt på skadestuen, men tilsyneladende kom han ikke slemt til skade. Politiet mistænkte ham for at være påvirket af spiritus, hvorfor der blev taget en blodprøve af ham.

Publiceret 26 October 2009 09:15