Hovedsygehuset bør placeres i Køge

Det store uafklarede spørgsmål i Region Sjælland er, hvor regionens nye hovedsygehus skal placeres.
Det er oplagt at placere det i Køge, og jeg forventer, at den nye analyse vil vise det samme.
For det første har Køge en god geografisk beliggenhed i forhold til resten af regionen. Infrastrukturen gør det nemt for både patienter og ansatte at komme til og fra området.
Beliggenheden tæt på hovedstaden er også hensigtsmæssig med hensyn til at tiltrække lægefagligt personale.
For det andet tyder meget på, at Nybygningsløsningen over Køge er tæt ved at være en realitet, hvilket endnu er et godt argument for at lægge hovedsygehuset i Køge.
Det vil være nemt og enkelt at udvide det nuværende Køge Sygehus, idet pladsen allerede er reserveret. Desværre er der en vis tøven blandt de andre partier.
Socialdemokratiet har med Tommy Kamp i front længe forsøgt sig med andre løsninger, hvilket Marie Stærke i nogen grad bakker op. Vi mangler stadigvæk de Konservatives mening.
De har hidtil blot meldt ud, at de støtter et nyopført hovedsygehus placeret på en åben mark, dog uden at oplyse hvor i regionen denne mark befinder sig.
Min holdning er klar, jeg vil videreføre Kristian Ebbensgaards linie og arbejde for, at hovedsygehuset kommer til at ligge i Køge.
Stem derfor personligt på Ole Nybjerg til Regionsrådsvalget, hvis du ønsker hovedsygehuset placeret i Køge, og at Venstre i Køge stadig skal have en stemme i regionsrådet..

Publiceret 26 October 2009 11:00