Mindre fnidder - mere politik

Valgkampen i Køge ligner ikke sig selv. Siden sidste kommunalvalg er der blevet vendt godt og grundigt rundt på tingene.
Først og fremmest har Dansk Folkeparti meldt sig ind hos den røde blok ved at indgå valgforbund med Socialdemokratiet.
For det andet melder den lokale partiboss, Tommy Kamp (S), pludselig ud, at Socialdemokratiet er parate til at opgive borgmesterposten. For det tredje er det borgerlige sammenhold i byrådet blevet styrket. Dermed kan alt ske på valgnatten.
Mit spæde håb er, at valget bliver afgjort til fordel for den side af byrådssalen, der har den mest gennemarbejdede og fornuftige politik, der samtidig er tilpas ambitiøs.
I Venstre fokuserer vi på at få skabt 2000 nye job i kommunen. Tallet er højt, men det kan godt lade sig gøre.
Det handler om at udvikle Køge til at være en erhvervsvenlig kommune, hvor de nuværende virksomheder i kommunen får en mere fleksibel behandling, mens vi gør alt, hvad vi kan for at tiltrække nye virksomheder til området.
Når det lykkes, så vil det automatisk resultere i ekstra skatteindtægter, som vi mener, skal bruges til at styrke og forbedre folkeskolerne og ældreområdet.
Udviklingen af kernevelfærden skal naturligvis finde sted samtidig med, at vi arbejder for en højere beskæftigelse.
Det siger sig selv. Køge Kommune skal nemlig være en attraktiv kommune, hvor man har lyst til at leve og bo. Venstre viser vejen.

Publiceret 26 October 2009 13:00