Kevin Rasmussen fik scoret 14 mål heraf de 4 på straffekast mod Rødby. Men han fik for lidt hjælp af de øvrige medspillere.

Kevin Rasmussen fik scoret 14 mål heraf de 4 på straffekast mod Rødby. Men han fik for lidt hjælp af de øvrige medspillere.

HIF i menneskehænder

Der var fysikken til forskel, da HIF’s håndboldherrer fik klø af Rødby

Det lignede en ulige kamp, da HIF’s håndboldherrer i søndags havde besøg af divisionsreserverne fra Rødby. Der var virkelig fysik til forskel, og så en anden lille, men ikke uvæsentlig ting, bredde. Gæsterne havde mange strenge at spille på, hvor HIF stort set kun havde én i Kevin Rasmussen, som stadig lider under en ankelskade.

Af
ebohvidovreavis.dk

Normalt er der flere spillere at hænge sin hat på, men hverken Chris Rasmussen, Sebastian Gundersen, Michael Hansen eller Nikolai Elken viste særlig meget i de første 30 minutter. Chris Rasmussen scorede et par gange, men her havde Kevin Rasmussen så til gengæld scoret 9 af HIF’s 12 mål. Det blev til 14 af slagsen, men det var ikke nok til at vinde over Rødby, der vandt opgøret 33-29. Nikolai Elken fik rettet lidt op på det i 2. halvleg, hvor han scorede 8 rene mål. Træner Bo Taylor forsøgte med en ny målmand midt i 1. halvleg. Henrik Nørregård var startet, men der kom lidt flere redninger ind i kampen, da Martin Markussen vogtede målet. HIF fulgte med til 18-19 og 23-25 fem minutter før tid. Her kunne gæsterne så holde fart og tempo og fik trukket endeligt fra.

Publiceret 27 October 2009 09:00