Direktør Jesper Køster (tv) modtager den indrammede Køge-trøje med Pel´s-autografen af forretningsfører Peter Poulsen, Køge Boldklub. (Foto: JCJ).

Direktør Jesper Køster (tv) modtager den indrammede Køge-trøje med Pel´s-autografen af forretningsfører Peter Poulsen, Køge Boldklub. (Foto: JCJ).

Hilsen fra Pelé til Spar Nord Køge

Af
Per Møller

FODBOLD : Tirsdag aften bød Spar Nord Køge trænere og ledere fra Køge Boldklub indenfor til et informationsmøde.
Over et halvt hundrede personer tog imod tilbudet og lagde vejen forbi banken, hvor direktør Jesper Køster bød velkommen og i korte træk fortalte om de nu mere end to og et halvt års sponsorsamarbejde mellem banken og klubben, lidt om bankens første år i Køge samt om historie og fremtidsvisioner.
Køge Boldklubs forretningsfører, Peter Poulsen, havde i dagens anledning taget en ting med til Spar Nord Køge, nemlig en indrammet Køge-trøje med en ganske unik autograf påtegnet.
- Autografen er fra selveste Pelé - den navnkundige brasilianske fodboldstjerne - som for et par uger siden var i Danmark i forbindelse med den olympiske kongres i København, og hvor han var én af den brasilianske OL-komités repræsentanter ved mødet. Autografen blev formidlet gennem direktøren i det portugisiske luftfartsselskab TAP's danske afdeling. Han er bosat med sin familie i Køge og en god ven af vores klub, fortæller Peter Poulsen til lørdagsavisen.dk.
- Den indrammede Køge-trøje vil kunne ses i Spar Nord Køge de kommende par måneder, hvorefter den vil få en fremtrædende plads i Køge Boldklubs klubhus, slutter Peter Poulsen.

Publiceret 28 October 2009 14:00