Risbjerg Kirke holder fast i vores families fortælling.

Risbjerg Kirke holder fast i vores families fortælling.

Kan du huske dengang da...

Risbjerg Kirke inviterer til fortællerværksted i dag.

Der var engang for ikke så længe siden, hvor det var helt almindeligt, at man samledes vinteraftnerne med husflid og håndarbejde alt imens den gode historie blev fortalt.
Den tradition vil Risbjerg Kirke gerne genoptage, og derfor inviterer kirken I dag fra kl. 17-19 til fortællerværksted.
- Vi kender alle de gamle folkeeventyr, som brødrende Grimm har nedskrevet en del af - men de lever kun videre, fordi de er blevet fortalt videre fra generation til generation. Og det var ikke blot folkeeventyret, der blev fortalt - også historierne fra dengang far var barn og gik i skole, skriver kirken om arrangementet.
Risbjerg Kirke mener, at vi gennem vores families historie kan få fat I vores livsrødder og dermed blive klogere på os selv. Fortælleværkstedet er åbent for alle, der på en eller anden made har lyst til at udtrykke sig om deres baggrund.
- Der er ingen krav til, hvordan du skal udtrykke dig - for nogle vil det være befordrende at skrive, for andre vil det være mere naturligt at fortælle løs. Det dejlige er, at der bliver fortalt, skriver Risbjerg Kirke på kirkens hjemmside., Undervejs er der mad og kaffe.
Det koster kr. 25,- at deltage

Publiceret 28 October 2009 11:30