Hvorfor må "4100" børn ikke lege?

Hvor bliver jeg bare gal som forælder fra det "glemte område" Gørslev, Vollerslev og Slimminge.
Vi skriver jo postnummer 4100 "helt herude", så måske det er derfor, der ikke er meget fokus på denne del af kommunen. Et tydeligt bevis på det er, at man simpelthen håner vores små samfundsborgere herude.
Den gamle SFO bygning er godt nok lige renoveret, så børnehaven kunne få nogle nye lokaler. Det har dog været tiltrængt i flere år, eftersom vores børn faktisk gik i en sundhedsskadelig børnehave.
For ca. en måneds siden blev de nye lokaler indviet, men de er ikke færdige eller sikkerhedsmæssigt i orden.
Det siges, at det er den i forvejen alt for travle pedel, der skal ordne dette - men hvornår skal han få tid? Han har i forvejen alt for meget at lave, som ene mand.
Den nye børnehave måtte ikke være for dyr at renovere, så der blev heller ikke råd til en ordentlig udsugning.
Det giver store problemer med lugt og træk der hvor blebørnene skiftes og på toiletterne, der ikke fungerer optimalt idet der allerede har været oversvømmelser, hvis der kommer blot lidt for meget papir i kummerne.
Én ting er fadæserne indendørs - men legepladsen, eller rettere mangel på samme, er alligevel det værste!
Der er ganske simpelt ingen legeplads til de små! De kan komme ud, men kun for rende rundt og falde i halvt opgravede rødder eller vælte på cykel over den hullede flisebelægning.
En ordentlig legeplads vil koste minimum 300.000 kr. (hvilket ikke engang er helt nok), men det skal vi have nu! Vi har spurgt, om ikke vi måtte tage legeredskaberne fra den gamle legeplads med, men det er afvist grundet sikkerheden!
Vi må heller ikke søge en sponsoreret legeplads, da kommunen ikke vil gå med til at have reklame på offentlige bygninger! Hvis kommunen troede Gørslev børnehaves (og skoles) ry nu kunne reddes ved at få en bedre børnehave - så tro om igen.
Forældrene vil da ikke finde sig i, at kommunen direkte spotter os forældre, vores børn - og ikke mindst sikkerheden for de små!
Jeg vil arbejde for bedre betingelser for ALLE børn og unge og derfor håber jeg på, at kommunalvalget d. 17. september giver nok stemmer til Demokratilisten, som er den liste der faktisk lytter til borgerne!

Publiceret 28 October 2009 12:15