(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Villaindbrud i Havdrup og Greve

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra onsdag den 28. oktober kl. 07.00 til torsdag den 29. oktober kl. 07.00.

Af
Per Møller

Indbrud i villa – Havdrup . Kl. 11.15 fik politiet anmeldelse om indbrud på Bækparken,, hvilket skete mellem onsdag kl. 06.20 og kl. 09.50. En dør brudt op. Fra stedet stjålet en PH-lampe og designerstol. En sort personbil set kørende fra stedet. Personerne så østeuropæiske ud.
Domfældelse over to rumænere – Roskilde . Kl. 10.22 blev to rumænske statsborgere fremstillet i retten sigtet for butikstyveri i Føtex i Greve tirsdag kl. 10.41, hvor man forsøgte at stjæle fra en ældre dame. Det rumænske par blev dømt med det samme. Kvinden fik 20 dages fængsel og løsladt til senere afsoning. Manden fik en dom på 70 dages fængsel og udvist af Danmark. Manden gik direkte til afsoning.
Forsøg på indbrud – Greve . Kl. 12.07 blev anmeldt om forsøg på indbrud på Højdevej i Greve, hvor en sten og en lille figur var kastet gennem en rude til en villa. To personer set kørende fra stedet i en bil.
Brand i færgekro – Lejre . Kl. 14.06 kørte politi og brandvæsen til brand i Langtved Færgekro, der ligger lige ved Munkholmbroen i Lejre kommune. Den gamle kro, der er bygget omkring år 1800 udbrændt. Branden opstået i en gryde med 5 kg. margarine i køkkenet, hvor en kok ved et uheld var gået fra et gasblus.
Kokken opdagede kort efter, da han befandt sig på førstesalen, at det buldrede fra køkkenet, og da han kom ned opdagede han, at det brændte fra komfuret, og at ilden havde bredt sig til emhætten. Han forsøgte straks at slukke ilden, men det var helt forgæves. Branden medførte, at Munkholmvej og dermed også Munkholmbroen var spærret for al trafik frem til kl. 17.00.
Tyveri fra villa – Havdrup . Kl. 14.40 fik politiet anmeldelse fra Svenstrupvang, hvor der natten til søndag var teenagefest i huset uden forældre på stedet. Fra stedet er stjålet mobiltlf, Globalknive, Armaniur, parfume m.v. for i alt 10.000 kr.
Indbrud i villa – Greve . Onsdag aften kl. 20.20 fik politiet anmeldelse fra Søjlegården i Greve, hvor en nabo havde hørt et højt brag og så to gerningsmænd, der løb væk fra en adresse i Søjlegården. Det vides ikke, hvad der er stjålet fra stedet eller hvordan gerningsmændene er kommet ind.

Publiceret 29 October 2009 11:00