En stemme på DF er en stemme på et bedre Køge

Af Søren D. Brask. Kandidat til byrådet i Køge for Dansk Folkeparti.

LÆSERBREV : Jeg har fået det indtryk at man, her tænker jeg specielt på Venstre, forsøger at sætte en skræmme-kampagne op, om hvorvidt en stemme på S eller DF er en stemme som dermed vil forringe forholdene for borgerne i Køge.
Jeg bliver i den forbindelse nødt til at slå helt fast, at vi arbejder for et bedre Køge. Vores mærkesager ligger indefor de "bløde"områder, hvor vi ikke ønsker besparelser på skole, børne og ældre områderne.
Vi er dog også et ansvarligt parti som ikke bare udskriver dækningsløse checks, for ikke at blive upopulære, alle vores forslag til extra udgifter vil vi finde en realistisk finansiering af, og ikke som specielt Venstre, der (indtil videre) ikke officielt har påvist hvor de vil finde de mange millioner, Køge Kommune desværre måtte ud og finde besparelser for.
Det var jo lige nøjagtigt det vi tog et medansvar for, da vi indgik budgetforliget for nyligt, hvor vi undgik store besparelser på børn og unge og på ældreområdet.
Det "kostede" som bekendt en mindre stigning i grundskyldpromillen på ca. 3,4, hvilket vi jo selvfølgelig heller ikke var glade for, men vi så dette som den bedste og mindst belastende indtægtsmulighed, og man vil kunne nedsætte denne straks når kommunens økonomi er genoprettet.
Alternativet ville være at der skulle spares urimeligt meget på områder hvor det gør rigtigt "ondt", og velfærden vil dermed komme i fare for at blive smadret, det vil vi ikke være med til.
Det kunne være utroligt spændende at høre Venstre"s forslag til hvor de vil køre "mejetærskeren", mon ikke skoler, børnehaver, daginstitutioner og ældreplejen har måtte stå for skud....eller hvad ?

Publiceret 29 October 2009 12:30