"Demokratisterne" er ikke hængt ud

Alle har sikkert allerede har lagt mærke til, at Demokratilistens kandidater ikke er hængt ud til offentlig beskuelse. På eksempelvis stationspladsen i Køge er hver en flade ellers overhængt med ensartede plakater fra alle andre partier i vild pladskamp med hinanden.
Finn Buch Petersen havde ellers i byrådet foreslået, at man i Køge i lighed med flere andre kommuner afskaffede valgplakaterne. Det blev dog nedstemt i byrådet.
Mange valgplakater er nu hængt ud over hele kommunen, men dog med aftagende antal mod vest. I tusindvis hænger de som en skov af ansigter, men det jo også det de kommer af: fældet skov.
I en kommune der gerne vil være en klimakommune, er plakatophængning et helt forkert signal at sende. Man kan til nød godtage de grimme ukunstneriske plakater langs vejene i en måneds tid, hvis de ellers løftede informationen forud for valget, men den effekt er umulig at få øje på. Valgplakaterne trækker også opmærksomheden væk fra lyssignaler, skiltning og medtrafikanter.
Det har man nu dokumenteret ved flere forsøg, og Rådet for Større Færdselssikkerhed er ikke i tvivl om, at plakatskoven kan give anledning til uheld.
Du kan se Demokratilistens politik på www.demokratilisten.dk og du kan tale med vore kandidater på vej og stræde. Derfor vil vi ikke hænges ud!

Publiceret 30 October 2009 12:15