Hvad har Køge fået i den sidste valgperiode?

LÆSERBREV : I november 2007 afleverede vi en "jubilæumsgave – om Køges fremtid til næste 50 år", personligt til samtlige byrådsmedlemmer og Borgmesteren.
Vi har aldrig modtaget svar fra Borgmesteren eller andre kommunalpolitikere, end ikke en kvittering for modtagelsen. Til vores store glæde har vi dog modtaget et privat brev fra det konservative byrådsmedlem Flemming Christensen.
Endvidere tak til formanden for Demokratilisten Erling Fundal, der fortæller, at partiet har taget vores ideer ind i deres politiske program.
Det var også en trøst da vores venner, bekendte og kolleger indstillede os til "månedens buket" for vores indsats for Køges fremtid. Det varmedde meget! Hvad har Køge fået i den sidste valgperiode?
1. Et øget trafikalt kaos.
2. Havneudvidelse i Køge med brug af "flyveaske", et matetriale, som ikke måtte bruges i forbindelse med konstruktionen af Storebælt-forbindelsen (jeg var medlem af DSB arbejds-gruppe, som ansvarlig for landanlæg og bygninger). Der er herved skabt tikkende bombe til næste generationer.
3. Køge Kommune overholder altid de lovpligtige borgermøder og høringer , men uanset de mange velfunderede indlæg fra borgerne, bliver de ikke fulgt op, da der tilsyneladende allerede er en skjult dagsorden i den kommende bagage.
Min kone og jeg føler, at vi er levende modeller for den gode integration i det danske samfund og benytter os hermed af vores ret til at ytre os, her hvor vi har erhvervet stemmeret. Pas på hvor du sætter dit kryds. .

Publiceret 30 October 2009 09:00