Slagtermestrene bør tage ansvar

Slagtermestrene bør tage ansvar for egne ulovlige handlinger og ikke fremstå som stakkels ofre. Det er ikke synd for slagtermestrene - det er synd for os kunder.
Jeg læser i Roskilde avis d 28.10.09: ”Slagtermestrene presses til at fuske med kød af topledelsen i supermarkedskæderne, mener slagtermester Ruddi Holmbo fra Slagteriskolen Uddannelsescentret i Roskilde”
Slagtermestrene kan ikke presses, men lade sig presse og det er eget ansvar at underlægge sig et pres. Slagtere er ikke ofre, de er ansvarlige faguddannede voksne som selv må tage ansvar og ikke lægge ansvaret for deres handlinger over på ledelsen.
Det kan ikke være rigtigt at fremstille slagtermesteren som ofre. Det er kunderne som er ofre, når slagtermestrene vælger at foretage ulovlige handlinger som at ompakke kød.
Hvis det er rigtigt, at ledelsen presser slagtermestrene, så kan slagtermestrene selv tage ansvar og anmelde de ledelser der udsætter dem for pres til de respektive myndigheder og ikke skubbe det gamle kød videre til os kunder.

Publiceret 30 October 2009 13:01