Karin Osric (tv) og Jette Johansen er klar til at byde indenfor i House of Bodycare i Køge. (Privatfoto).

Karin Osric (tv) og Jette Johansen er klar til at byde indenfor i House of Bodycare i Køge. (Privatfoto).

Kraftcenter for kroppen og helbredet

Søndag den 1. november åbner House of Bodycare i Nørregade 46 i Køge.

Af
Per Møller

VELVÆRE : Drømmen om at stå på egne ben og skabe en velfungerende virksomhed går nu i opfyldelse for fysiurgisk massør Karin Osric, som søndag den 1. november åbner House of Bodycare i baghuset på Nørregade 46 i Køge.
- Jeg har 10 års erfaring indenfor alternativ behandling - bl.a. også Kranio Sakral Terapi - og glæder mig nu til at byde indenfor i House of Bodycare, som er et hus for alternative behandlingsformer - med en gruppe af erfarne behandlere der alle ønsker at samle kompetencerne i ét kraftcenter, fortæller Karin Osric.
Behandlerne i House of Bodycare vil øse af deres viden og visdom indenfor hver deres felt.
- Som klient vil du få et bredt udsnit af muligheder som hjælper dig på den bedste måde. Det afgørende er, ikke hvem din behandler er, men hvor hurtigt vi kan hjælpe dig med den rette behandling så du øger din livskvalitet, fastslår Karin Osric.
Bodycare bliver med andre ord et levende hus med spændende indslag som events med gæstebehandlere, foredrag, gå-hjem møder, åbenhus-arrangementer, kursusvirksomhed og meget mere.

Masser af muligheder

Når dørene åbnes til House of Bodycare søndag den 1. november, bliver det med foreløbigt to behandlere - indehaver Karin Osric og Jette Johansen.
Men flere vil og kan komme tid indenfor overkommelig fremtid.
- Vi har et hus med masser af muligheder for behandlere der ønsker deres egen klinik samlet i et kraftcenter for kroppen og helbredet. Interesserede er velkomne til at kontakte mig på tlf. 2440 8020 - for en snak og fremvisning af egnet lokale, slutter en forventningsfuld Karin Osric.
Karin Osric fejrer åbningen af House of Bodycare med en reception fredag den 6. november fra kl. 15.00-20.00.

Publiceret 31 October 2009 06:30