En situation fra en af ungdomskampene ved Mitre Futsal Cup 2009 i Ravnsborghallen. (Foto. JCJ).

En situation fra en af ungdomskampene ved Mitre Futsal Cup 2009 i Ravnsborghallen. (Foto. JCJ).

Mitré Futsal Cup 2009 i Ravnsborghallen blev en succes

Af
Per Møller

Godt og vel 24 timers Futsal-fodbold afviklet over to dage mellem jul og nytår, med næsten 500 fodboldspillere fordelt på 60 hold i 4 årgangs-rækker, er vel overstået for arrangørerne Køge FC og Lokalbold.dk
Og det er tilfredse arrangører, der nu kan gøre status og kigge tilbage på et par dage i Ravnsborghallen i Køge hvor creamen af dansk fodbold gæstede Køge i kampen mod de lokale helte.
Kontraktspillere i europæiske klubber, SAS-Liga spillere og Futsals-landsholds spillere.
Det lyder flot, men ikke des mindre, så var der absolut fornemt besøg ved Køge FC's årlige Futsal-stævne.
I år var der spillere på kontrakt i f.eks. engelske Liverpool og hollandske FC Groningen, men den bedste hjemlige række SAS-Ligaen også leverede et par spillere på enkelte hold.
Derudover var der flere spillere fra landets næstbedste række Viasat Sport Divisionen (1. Division). Og så skal ikke glemmes landsholdsspillerne fra Futsallandsholdet, samt de reagerende danske mestre ui Futsal, og Champions League deltagere fra BGA Futsal.
Jo, der var bestemt nok at lækkerier at kigge på i Ravnsborghallen ved nytårs-stævnet Mitré Futsal Cup.

Danmarks bedste Freestyler gav et uforglemmeligt show i pauserne
Begge dage var der besøg af danmarksmesteren i fodboldtricks Tobias Larsen, der gav opvisning i boldkunst og tryllerier med en fodbold, som mange drenge kun kan drømme om.
Tobias Larsen på blot 15 år, blev kåret til Danmarks bedste i august på Rådhuspladsen i København af fodboldlegenderne Brian Laudrup og Lars Høgh.

Og vinderne blev

I den yngste række ved stævnet, Drenge - årgang 96/95 - blev rækken vundet af Omegnsholdet, der er et sammensat hold fra forskellige klubber i lokalområdet, mens Gunnars Planter (Ledøje Smørum) blev nummer to, Gilleleje Allstars blev nummer tre, og Ringsted løb af med 4. pladsen.
Der var 2.500 gode danske kroner til vinderholdet, mens nummer to gik hjem med en lille tusse, udover de sponseret præmier. Rækkens bedste spiller blev: Mathias Andersen fra Omegnsholdet.

I Junior årgang 94/93 blev rækken vundet af Team AKA, et lokalt hold, foran Striptøzer der primært bestod af Brøndby-spillere, mens Genials Dream Team (Ledøje Smørum) blev nummer tre, og Ringsted, løb af med 4. pladsen.
Igen kunne vinderholdet drage nytte af 2.500 kroner, mens nummer to fik 1.200 kr. Også i Junior-rækken var der flotte sponseret præmier fra forskellige sponsorer.
Rækkens bedste spiller blev Patrick Olsen fra Striptøzer.

I Ynglinge årganf 92/91 var rækkens bedste hold, og dermed vinder Team Oxford, med mange prominente navne på holdkortet der bl.a. talte en SAS-Liga spiller fra HB Køge, samt en udenlands prof fra Liverpool. Nummer to blev Gunnars Planter (Ledøje Smørum), mens 3. pladsen gik til AB Tårnby, og 4. pladsen gik til det lokale hold Banditterne.
3.200 kr. var der til vinderholdet i Ynglinge-rækken, mens der var 1.200 kr. til nummer to. Derudover fik de fire bedste hold sponseret præmier med hjem.
Rækkens bedste spiller blev Marcel Rømer fra Team Oxford.

I Seniorrækken, hvor der var hele 20 deltagende hold, endte finalen med et opgør mellem BGA Futsal og Bøgeskov. En kamp som Bøgeskov vandt 1-0, og dermed vandt de også stævnet, mens BGA Futsal blev nummer to. På 3. pladsen kom Næstved Glas, mens 4. pladsen blev indtaget af 2300 FC.
Bøgeskov kunne efterfølgende modtage pokaler og en gevinst på 5.000 kr., mens BGA Futsal måtte nøjes med lidt mindre pokal og 1.500 kr.
Rækkens bedste spiller blev Sebastian Olsen fra Næstved Glas, der fik en pokal herfor.

Tilfredse arrangører lover gentagelse i 2010

Allerede nu vil arrangørerne godt love at succesen gentages i 2010.
- Selvom vi endnu ikke har den endelige opgørelse, da vi fortsat mangler et par udgiftsbilag, så er jeg ret sikker på at vi laver et udemærket overskud på dette års udgave af vores nytårsstævne Futsal Cup. Jeg tør godt allerede nu love at vi vender tilbage igen næste år, og udfra de tilbagemeldinger vi har modtaget fra deltagerne, så tror jeg ikke det bliver svært at fylde stævnet op næste år. Stort set alle var yderst tilfredse med vores afviklingsform af stævnet, og vi fik masser af dejlig ros. Dette betyder dog ikke at vi ikke har fundet forbedringsmuligheder, fordi det gør man altid. Og der er da et par ting vi laver om på til næste år, siger Alex Hansen fra Køge FC, uden at afslører hvilke ting han taler om.

Publiceret 04 January 2010 10:15