HB Køge udbygger talentudviklingen

Som et led i yderligere at sætte fokus på talentudviklingen i HB Køge, har klubben ansat U/19-træner og DBU A-licens-indehaver Kurt Jakobsen blevet som talentudviklingsansvarlig, og har blandt andet ansvar for formiddagstræningspas.
Kurt Jakobsen kom til Herfølge Boldklub i 2004, hvor han arbejdede som massør i behandlerteamet for førsteholdstruppen. Kurt Jakobsen startede sin trænergerning pr. 1. juli 2005, og har siden med stort commitment arbejdet med U/18- og U/19-holdene.
Kurt Jakobsen vil nu få lejlighed til at fordybe sig i arbejdet i talentudviklingen, hvor han vil komme til at sidde med en del af de opgaver, som sportsdirektør Per Rud i dag sidder med omkring ungdomseliteholdene.
Den ledige cheftrænerpost hos HB Køges U/19-hold er allerede besat - godt besat må man sige.
HB Køge har nemlig hentet en virkelig kapacitet ind i form af P-licens-træner Tommy Møller Nielsen, der senest har fungeret som fuldtidsscout for Premier League-mandskabet Sunderland FC.
Tommy Møller Nielsen har bl.a. også tidligere fungeret som SAS Liga-træner i Viborg FF, assistenttræner i Glasgow Rangers FC og Aberdeen FC samt været sportschef i Maccabi Netanya i Israel.
Tommy Møller Nielsen, 48 år, er bosat med hustru og to børn i Kerteminde. Han er søn af den tidligere landstræner og EM-helt fra 1992, Richard Møller Nielsen.
Det oplyser HB Køge.
pm

Talentudviklingsansvarlig Kurt Jakobsen. (Foto: Jan Martinsen/HB Køge).

Talentudviklingsansvarlig Kurt Jakobsen. (Foto: Jan Martinsen/HB Køge).

Publiceret 07 January 2010 09:00