Rasmus Seebach er en af de mange kunstnere, man kan opleve på Club Burn i den kommende tid. (Pressefoto).

Rasmus Seebach er en af de mange kunstnere, man kan opleve på Club Burn i den kommende tid. (Pressefoto).

Ny koncertrække på Club Burn

Club Burn byder gæsterne inden for til en ny række musikalske oplevelser i de kommende måneder.

Af
Martin Rasmussen

MUSIK : Club Burn i Køge fortsætter efterårets række af musikoplevelser i det nye år.
Diskoteket har allerede nu linet en række koncertarrangementer op for gæsterne, som i løbet af de kommende måneder blandt andet kan se frem til at opleve gruppen Outlandish og Rasmus Seebach.
- Vi rider videre på bølgen fra efteråret. Her fik vi sat Club Burn på landkoret, så alle ved, hvem vi er, og selv københavnerne begyndte at komme herned, siger diskoteksejer André Pedersen.
Allerede fredag den 8. januar indledtes rækken af musikoplevelser med besøget af Morten Hampenberg og Alexander Brown, som blandt andet er kendt for hittet "Skub til taget".
Fredag den 15. januar skal der også nok blive fyldt godt op i Club Burn, for her kan man opleve Rasmus Seebach og Alex live i diskoteket.
Den 30. januar er der ikke livemusik på programmet, men her byder Club Burn inden for til en vinterudgave af de populære Ibizafester, som man plejer at holde om sommeren. "Ibiza by winter" vil byde på afterski-stemning, og der er en gratis flaske sprut til alle, der kommer i skitøj.
Fredag den 12. februar er der igen livemusik på programmet, når Burhan G og Johnson optræder. Fredag den 26. februar kan man opleve Outlandish live.
Der er altså masser af oplevelser af se frem til de kommende måneder, og udover de allerede nævnte vil man også kunne høre Jokeren live i løbet af marts.
Dette arrangement er der dog endnu ikke sat dato på.

Publiceret 07 January 2010 14:30